Hvad er Olive Skin?

Olive hud er typisk angivet med en lidt beige hudfarve med nogle gullige undertoner. Mennesker med Middelhavet, Mid-europæisk, eller skandinaviske baggrund har ofte oliven huden. Tilpasning kan være en årsag til dette, da disse områder har ofte mere sollys og ekstreme temperaturer end andre dele af verden. Typisk, folk med oliven-tonet hud har mørk blond til sort hår, med nogen form for øjenfarve.

Pletter er typisk skjult af oliven ansigtsfarve, medmindre pletter selv indeholder mørkere kontrast pigment. Mens mennesker med bleg hud, har typisk svært ved at få en tan, mennesker, der har oliven huden kan tan let, fordi de har mere melanin i huden. Dette betyder dog ikke ensbetydende med, at en oliven teint er immun over for hudproblemer på grund af langvarig ultraviolet (UV) lys eksponering. I både oliven og lys hud, kan UV-lys eksponering nedbryder hudens naturlige fugtighed, og lang tids eksponering kan i sidste ende resultere i kræft.

Folk med oliven hud har tendens til at have større porer end dem med lysere hud. Porerne er åbninger i huden, som tillader olie kirtler at smøre hudens overflade. Som et resultat er oliven-tone hud sædvanligvis mindre modtagelig til tørhed. Rynker også tendens til at udvikle mere langsommere end i lettere flået mennesker, men hvis rynker gør form, kan de være dybere. Derudover, oliven-tonet hud tendens til at have en tykkere dermis, de indre lag af hudceller og underhuden de lavere lag af dermis

dette kunne give det udseende af bovsnitte hos ældre mennesker.

Hudpleje rutiner kan bidrage til at mindske forekomsten af ​​rynker og slap hud. Olive hud kan normalt modstå elementære effekter såsom vind og temperaturændringer bedre end retfærdig huden, men kan også tendens til at være oilier. Vask ansigtet to gange om dagen, om morgenen og om natten, med en eksfolierende sæbe efterfulgt af en toner kan hjælpe både mænd og kvinder.

Kvinder med oliven hud bør generelt undgå olie-baseret flydende concealers at minimere pore tilstopning. Powder fonde kan som regel give dækning, men også absorbere den shininess, at olie kan forårsage på hudens overflade. Når det kommer til andre former for makeup, såsom øjenskygge, er varme farver foretrækkes ofte.

For eksempel, hvis en kvinde ønsker at vælge en passende blush farve til hendes oliven huden er pink generelt ikke anbefales på grund af den store kontrast. Rose og blomme nuancer, når det anvendes let, kan komplimentere oliven tone. Neutrale farver, såsom karamel, er ofte bruges til øjenmakeup. Lip gloss kan også være neutral, men en mørkere læbe linjefart kan blandes i at fuldføre look.

Hvad er en Boob Job?
Hvordan vælger jeg den bedste shampoo til sart hud?
Hvilke Er de forskellige metoder til Beard Removal?
Hvordan Må jeg Care for en Flettet Hair Piece?
Hvad er de forskellige typer af Lip Balm?
Hvad er de bedste tips til gør det selv Tandblegning?
Hvordan vælger jeg de bedste hårfarver til Cool Skin Tones?
Hvordan vælger jeg den bedste Baking Soda tandpasta?
Hvad er ett Douche Toilet?
Kan mine øjne bliver solskoldet?
Hvad er fordele og ulemper ved at bruge olier til fedtet hud?

Leave a Reply