Hvad er Pearl Eyeliner?

Pearl eyeliner er en type af øjet makeup, der har en lysende, snarere end en mat, overfladefinish. Mens andre typer eyeliner er normalt solide blyanter, mange mærker af perle eyeliner formuleret som flydende eyeliner i stedet. Foringen er fejet i en tynd linie langs kanten af ​​hvert øje med en lille børste og en pæn anvendelsen af ​​enhver form for væske foringen kan ofte tålmodighed og praksis. Selvom sort eyeliner er blandt de mest populære farver, nogle brugere ønsker at anvende små mængder af farvet perle eyeliner til de indre hjørner af deres øjne for en udvidelse og lysere effekt.

Fælles nuancer af perle eyeliner er violet, lyse blå, sølv og dyb grøn. Hver af disse foringer tørrer med en fin perlemors skær, der fanger små mængder af lys. Siden øjenmakeup anvendelsen i almindelighed følger kunstneriske regler farve, lyse nuancer udvide og mørke trækker sig tilbage. Linjer af sortmalet langs hele kanten af ​​øjet kan sagtens have en indsnævring virkning, overvælder den naturlige øjenfarve. Mange makeup kunstnere anbefaler anvendelse sort foring til kun de ydre og midterste dele af øjet kant og farvet perle foring på den indre del.

Valg af den rigtige nuance af perlemor liner kan nogle gange tage lidt gætteri. Makeup eksperter tider anbefaler, lyse nuancer, såsom sølv, for mørke øjne, selvom nogle lyse lilla farver kan fungere lige så godt. Eye makeup farver normalt vælges i henhold til reglen om modsætninger på en standard farvehjul. Eyeliner nuancer af rosa eller violette ser det mest slående, når den anvendes til blå eller grønne øjne for eksempel, som luminescens i perle liner hjælper også fange lys reflekteres i de forskellige farvede pletter i øjnene.

Anvendelser af perle eyeliner har ofte de bedste resultater, når det farvede liner anvendes sparsomt og med tynde penselstrøg. Tyk og tung liner ofte forringer den samlede øjenmakeup udseende. Hvis farvet perle liner bruges med sort liner, tilråder mest erfarne makeup brugere blanding i de strækninger i afgrænsningen mellem de to typer eyeliner med en separat makeup børste. Makeup brugere, der anvender frisk perle liner normalt kun vente et par sekunder for det fuldt ud at tørre, selv om gnide øjnene nogle gange kan plette det. Ligesom med andre flydende liners, er de fleste perle eyeliner mærker ikke vandtæt og kan renses relativt let med øjenmakeup fjerner.

Hvordan vælger jeg den bedste øje Gloss?
Hvad er de bedste tip til Bikini Epilering?
Hvad er de forskellige solarium Dele?
Hvad er forskellen mellem hår og pelsværk?
Hvordan vælger jeg den bedste antibakteriel sæbe?
Hvad kan jeg gøre Om Grey Hair?
Hvad er Cuticle Cream?
Hvordan vælger jeg den bedste Tea Tree og lavendelolie?
Hvad er en komedon Extractor?
Hvad er de bedste tip til Krop Tiltagende?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Hood Dryer?

Leave a Reply