Hvad er Peel-Off Nail Polish?

Peel-off neglelak er en type af neglelak, der kan skrælles af fingernegle, når den er tørret. Det anvendes sædvanligvis som dem, der ønsker neglelak, der let kan fjernes uden brug af en separat neglelakfjerneren. Mange forbrugere rapporterer, at denne form for polish kan skalle for let, men andre produkter eksisterer for at hjælpe til at styrke neglelakken sin udholdenhed.

En af de vigtigste salgssteder for en peel-off neglelak er dens evne til at blive fjernet uden anvendelse af en neglelakfjerneren. Som navnet antyder, kan en peel-off neglelak fjernes ved blot at skrælle den tørre neglelakken ud af neglen. Desuden er disse neglelakker kan være i stand til at blive fjernet uden brug af ekstra manicure værktøjer, som nogle kan være i stand til at skrælle den polske slukkes med bare fingre.

En fordel ved at anvende aftagelige neglelak er, at det kan skabes uden toksiske bestanddele. For eksempel kan peel-off neglelakker, uden ingredienser i toluen, formaldehyd og phthalater ofte findes i mere traditionelle neglelakker. Forbrugere af skønhedsprodukter, der er sundhedsbevidste og ønsker at reducere mængden af ​​potentielt farlige kemikalier, som de udsættes måske ønsker at prøve en peel-off neglelak i stedet for standard neglelakker.

Peel-off neglelakker er ikke kun reguleret for visse farver. De kan være tilgængelig i flere forskellige nuancer og nuancer, lige fra den konventionelle til den dramatiske og funky. Forbrugere af skønhed produkter er sikker på at finde en komplementær farve til deres outfit, hår, hudfarve, eller tilbehør let.

De leder efter en semi-permanent løsning på deres negle polering behov vil være klogt at prøve et andet produkt. Peel-off søm fingernegl polerer har ry for peeling i god tid før deres wearers beslutter frivilligt at fjerne dem fra deres negle. Disse neglelakker har normalt brug advarsler, rådgivning wearers at afstå fra kontakt med vand eller andre elementer, der er kendt for at bidrage til forringelse af den polske. Mange brugere har konstateret, at deres peel-off neglen polish begynder at fjerne sig inden for blot nogle få dages regelmæssig slid.

På trods af dette ry, kan der være måder at en peel-off neglelak brugeren kan undgå at få hendes neglelak skalle for tidligt. Nogle fabrikanter kan tilbyde versioner af peel-off fingernegl polish, der er beregnet til brug i længere tid. De kan også give supplerende elementer, der kan beskytte almindelige peel-off polerer, ligesom lak, der er designet til at blive anvendt over et lag af peel-off neglelak. De kan også udforme deres regelmæssige peel-off polish, således at det let kan påføres på et lag af præ-eksisterende neglelak for let pletning session.

Hvor ofte skal jeg Få en ny tandbørste?
Hvad er de forskellige typer af faglige Cosmetics?
Hvad er de forskellige typer af kosmetik emballage?
Hvad er Skin Balm?
Hvad Er en Graduated Bob Haircut?
Hvordan vælger jeg de bedste hårfarver til Cool Skin Tones?
Hvordan jeg Vælg den bedste Aftershave?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Vandtæt Øjenbryn Pencil?
Hvad er Baby negleklipper?
Hvad er de bedste tip til unclogging porer?
Hvordan læser jeg Kosmetik etiketter?

Leave a Reply