Hvad er Phyto Shampoo?

Phyto shampoo er del af en komplet linje af hårplejeprodukter. Den mærke Navnet på hele linjen er Phyto, og derefter en suffiks tilsættes generelt til ordet for at angive specifikke produkter. For eksempel, er Phytojoba ® ett shampoo med jojoba olie tilsat for sine fugtgivende egenskaber.

Phyto shampoo blev udviklet af Patrick Alès i Paris i 1960’erne. Ifølge selskabet hjemmeside, arbejdede Alès på håret af folk såsom Jacqueline Kennedy Onassis og Catherine Deneuve mens de udvikler hårplejeprodukter produkter fremstillet fra forskellige kombinationer af æteriske olier og planteekstrakter. Alès derefter åbnede sin egen salon i 1969, hvilket er stadig er i erhvervslivet i dag.

Den Phyto shampoo linje omfatter shampooer specialiseret til mange typer hår og specifikke hår problemstillinger. Disse omfatter almindelige kategorier, såsom tørt hår, farve-behandlet hår, anti-frizz, skæl, og krøllet hår, blandt andre. Mindre fælles shampoo er også inkluderet i produktet linie, såsom som dem for anti-aldring, hårtab, sol pleje, og livløs hår. Nogle eksempler af produktegenskaber, navne omfatter Phytodéfrisant ®, for frizzy hår

Phytocurl ®, for krøllet hår

og Phytodensium ® anti-aldring serum, for livløs hår.

Bortset fra shampoo, Phyto tilbyder andre produkter til håret. Disse omfatter daglige og dyb behandling balsam, hår masker, olie behandlinger, cremer, volumizing spray, og hår tåge til brug efter sol eksponering for at forhindre beskadigelse fra ultraviolet (UV) stråler. Den Phyto mærke anbefaler, at en bruger alle deres produkter i forbindelse – for eksempel, ved hjælp af shampoo, balsam og hår creme alle fra det samme specifikke produkt linie.

Phyto shampoo, sammen med andre phyto produkter, emballeret er i aluminium rør og glas flasker. Virksomheden anført, at denne bliver gjort for at minimere brugen af ​​konserveringsmidler og for at maksimere effektiviteten af ​​de botaniske formler. Dette betyder også, at emballeringen af ​​Phyto shampoo er genbruges. For dem bekymret om miljøet, er denne en fordel til at bruge phyto produkter.

Phyto shampoo er mere vanskeligere at finde i butikkerne end mere almindelige shampoo mærker. Det kan bestilles online, skønt ikke direkte fra fabrikanten. Den shampoo og andre hår pleje produkter kan også findes i saloner eller specialbutikker Beauty Supply butikker. Prisen for en flaske af Phyto shampoo svinger mellem $ 20 US Dollars (USD) og $ 30 USD. En gave sæt Phyto shampoo og andre produkter kunne gøre en dejlig, luksuriøs gave til en fødselsdag eller ferie.

Hvad er Face polsk?
Hvad er en side Comb?
Hvilke Er de bedste tip til Chest Waxing?
Hvordan vælger jeg den bedste Exfoliating Cream?
Hvad er de bedste tips for at få gratis Cosmetics?
Hvad Er Pixel Laser Resurfacing?
Hvordan Skal jeg Vælg den bedste Kind of Hår Styling Produkter til Mig?
Hvad er et europæisk Facial?
Hvordan vælger jeg den bedste skønhed tips?
Hvad er en Quiff?
Hvad er de bedste tip til armhule Hair Removal?

Leave a Reply