Hvad er selensulfid Shampoo?

Selenium sulfide shampoo er en specielt medicinsk sæbe, der bruges på hovedbunden. Den vigtigste bestanddel af denne shampoo er selen sulfid, og det er en uorganisk forbindelse, som er en blanding af selen catenate og svovl. Når det anvendes i shampooer, virker som et anti-fungal og hjælper til at reducere og eliminere gærinfektioner på hovedbunden området. Selenium sulfide shampoo kan også lette de symptomer, der ledsager seborrheic dermatitis og skæl.

Seborrheic dermatitis er en hudlidelse, der til tider forårsager skæl. Hovedbunden kan blive betændt, rød og kløende. Overdreven ridser kan producere hudlæsioner og skællet hud som skaller ud i håret. Hovedbund relateret Dermatitis kan også forårsage ekstremt tørre eller olierede pletter ses på hovedbunden, og hvis det er venstre ubehandlet kan det resultere i hårtab. Selen sulfide shampoo hjælper til at løsne skalaer på hovedbunden, således at de let kan skylles ud.

En overproduktion af olie på hovedbunden og irritation på grund af en overvækst af gær kan resultere i skæl. Dermatitis kan køre i familier, og det menes at være arvelig. Der er andre faktorer, der kan øge risikoen for hovedbund problemer. Stress og sjældne shampoo eller hud rengøring, og ved hjælp af hudplejeprodukter, der indeholder alkohol kan irritere hovedbunden forårsager skæl. Selen sulfide shampoo kan hjælpe til at stoppe gærinfektioner men de skal anvendes korrekt for at undgå bivirkninger.

Overforbrug af selen sulfid shampoo kan resultere i alvorlig hudirritation og det bør ikke være efterladt på hovedbunden i en lang tidsperiode. Dette kan forværre kløende symptomer og dette kan resultere i ridset og revet hud. Efter at have brugt denne medicineret shampoo, bør hovedbunden skylles grundigt.

Hår misfarvning er en anden bivirkning af selen sulfid. Det kan undgås ved at skylle håret for en hel fem minutter efter shampoobehandling. Tørhed og oiliness af hovedbunden og hårtab kan også nogle gange ses. Typisk disse symptomer kun præsentere sig selv, indtil huden er vant til medicineret shampoo. Hvis alvorlig hovedbund irritation fra at bruge selen sulfid shampoo, bør det ikke bruges igen.

Medicineret shampoo kan irritere øjne og kønsdele. Gravide kvinder og kvinder, der ammer, skal konsultere en læge, før du bruger dem. Lejlighedsvis, kan selen sulfid shampoo også forårsage allergiske reaktioner.

Hvad Er en Bonnet Hair Dryer?
Hvad Er Procedure for Kom godt i Botox ® for Hyperhidrosis?
Hvad er Sheer Lipstick?
Hvilke Er de Cons af kosmetisk kirurgi?
Hvad er Vegan Nail Polish?
Hvad er Ammonium thioglycolate?
Hvad er årsagen Red Porer?
Hvad er naturligt Bath Soap?
Hvad kan jeg forvente i løbet øreflippen kirurgi?
Hvordan vælger jeg de bedste brillestel for runde ansigter?
Hvad Er Volumizing Shampoo?

Leave a Reply