Hvad er Semi-Permanent Eye makeup?

Semi-permanent øjenmakeup er et øje pigment forbedring skabt ved en minimalt invasiv procedure meget gerne tatovering. Denne semi-permanent eye makeup har tendens til at falme efter cirka tre år, og hvis de enkelte ønsker, kan hun vælge at have den procedure udført igen. Den Proceduren udføres generelt i ett spa eller salon, og komplikationer er generelt sjældne.

Selvom semi-permanent øjenmakeup generelt anses for sikkert, er processen ikke risikofri. Enkeltpersoner kan opleve allergiske reaktioner såsom hævelse eller irritation af øjenlåg, kløe og smerte, derudover kan der forekomme en infektion, og hvis de ikke behandles hurtigt, kan føre til permanente skader på væv eller endog til vision. De farver eller pigmenter, der anvendes i proceduren er generelt duft fri og allergivenlige, så risiko for allergisk reaktion er normalt lav.

Folk, der ønsker at have semi-permanent eye makeup den anvendes, bør forstå de pigmenter er ikke er nemme at fjerne én gang påført. En dygtig professionel, såsom en læge eller en erfaren tatovering kunstner, vil nødt til at udføre fjernelsen processen. Komplikationer kan også opstå fra fjernelsen, herunder infektion og ardannelse.

For folk, der har visse betingelser såsom birthmarks, alopeci eller er undergår kemoterapi, kan semi-permanent eye makeup være stor for deres udseende og selvværd. Alopeci er en medicinsk tilstand, der forårsager kroppen-bred hårtab, herunder de øjenvipper og bryn. Semi-permanent øjenmakeup kan genskabe øjenbryn og linje den øvre og nedre øjenlåg, hvilket gør dem til at se mindre skarp som et resultat af manglende øjenvipper. De samme virkninger kan opnås for de undergår kemoterapi.

Andre semi-permanent makeup procedurer omfatter dem, for læberne. Folk kan have semi-permanent eller endda permanent lip liner eller læbe pletter anvendes på deres læber, så de ikke behøver at anvende læbestift længere. Farven skal vælges med omhu, dog især når du vælger den permanente procedure. Selv om nogle mennesker, der vælger at have semi-permanent eye makeup ansøgt opt ​​for den eyeshadow procedure, bør en neutral eller hud-tone farve blive overvejes i stedet for noget mere skrigende, overvejer permanent, af proceduren.

Før at have den procedure gjort, skal den enkelte først søge råd hos sin læge for at sikre, at hun ikke har nogen medicinske tilstande, såsom allergi, der kan komplicere proceduren. I tilfælde af en infektion, kan patienten have risiko for komplikationer, hvis de er i stand til at behandle infektion med antibiotika.

Hvad er hydrolyseret Collagen?
Hvad er de bedste tip til Hair Strigler?
Hvad er de forskellige typer af kosmetisk kirurgi for tænderne?
Hvad er de bedste tips til næse Hair Removal?
Hvad er de forskellige Updos for krøllet hår?
Hvordan vælger jeg den bedste Exfoliating Cream?
Hvordan Kan jeg man behandle Med Tørt Hair?
Hvad er den bedste måde at forbedre Gule tænder?
Hvad Er Bio Cosmetics?
Hvordan vælger jeg den bedste Long lags Haircut?
Hvad er Skin Dandruff?

Leave a Reply