Hvad er Shikakai?

Shikakai er en traditionel indisk hår pleje produkt populær som et naturligt alternativ til andre rengøringsmidler og shampoo. Ordet shikakai oversat bogstaveligt til engelsk som frugt for hår, og anses af nogle en bedre tilgang til hår pleje end kemikalierne i mange shampooer for både miljø-og personlig helbredsmæssige årsager. Dette produkt er også ofte annonceret som en kur for dandruff eller til at fremme hår vækst. Lavet fra pulveriseret Acacia concinna, er denne naturlige shampoo anvendt som en pasta til håret, masseres ind i hovedbunden, og derefter skyllet ud med varmt vand.

Vask hår med shikakai alene, virker, fordi barken af ​​Acacia concinna indeholder saponiner, som er traditionelle rengøringsmidler. Det har også detangling egenskaber, så ingen yderligere produkter er påkrævet. Værende naturligt mild, er det også særlig nyttigt for folk med følsom hud. Nogle mennesker gør rådgive oliering håret med et produkt såsom kokosolie olie, natten over således at den ene sin hår ikke vil få tørre. Imidlertid, denne naturlige shampoo gør lidt for at forstyrre hår ‘s naturlige olier, så dette er typisk ikke anses for nødvendig.

Hårvaskemidler, der indeholder shikakai, der er klar til at bruge er også tilgængelige. Ingredienserne af disse produkter skal efterses inden til at købe, fordi de ikke altid kun indeholde Acacia concinna. Ofte, ett shikakai shampoo blander andre ingredienser såsom henna eller naturlige olier i den samme flaske. Et forblandet produkt er mere bekvem og mindre rodet, men det giver at forbrugeren med en nedsat evne til at skræddersy hans eller hendes hår pleje.

Traditionelt, bliver et hår olie, såsom castorolie eller kokosnøddeolie 1:e anvendes til hovedbunden, masserede i, og henstilles til kvaeldning i for en eller to timer. Shikakai pasta bliver arbejdede derefter ind i den håret at slippe af olien. En varm-vand skylning følger. Dette traditionelle rutine kan være meget rodet såvel som tidskrævende, hvilket er grunden til mange mennesker endda i Indien ikke længere bruge denne traditionelle shampoo.

De, der kan lide denne produkt, påstand, at det gør hår at vokse stærkere, shinier, og længere. På den anden side, mener nogle det gør håret tørt, og nogle har haft dårlige erfaringer med uoplyste ingredienser i tilberedt pulvere døende deres hud eller hår. Uanset om shikakai arbejder på en persons hår har en masse at gøre med de individuelle egenskaber af, at persons hår. Shikakai synes at virke på mange hår typer og er en god mulighed for dem i den markedet for et naturligt produkt.

Hvordan vælger jeg den bedste Face Solcreme?
Hvad er en naturlig hårspray?
Hvordan vælger jeg den bedste barberskum?
Hvad Er Involveret i Brug af et Laser for Freckles?
Hvordan Må jeg Treat Synlige Porer?
Hvad er trådning?
Hvad er de forskellige typer af Øjenbryn Trimmer?
Hvordan jeg behandler Dry Face peeling?
Hvordan slipper jeg af Face skæl?
Hvad er de bedste Pixie frisurer til runde ansigter?
Hvordan Må jeg Care for Coarse Tyk Hair?

Leave a Reply