Hvad er Skum Sæbe?

Skumsæbe er en form af flydende sæbe, som er pisket med luft for at skabe et skum sæbebobler. Denne stil af sæbe er klassisk sælges i specialiserede dispensere, ofte til institutionsbrug, men skumsæbe også kan bruges derhjemme. Skumsæbesystem kommer i flere forskellige stilarter til forskellige anvendelser, og er som regel let tilgængelige på købmænd og andre butikker, som materiel sæber og personlig pleje forsyninger.

For producenter, er fordelen ved skumsæbe, at de ikke behøver at gøre så meget sæbe. De hævder, at skumsæbe er også lettere at skumme, tilskynde folk til at bruge sæbe korrekt, og at eftersom mange mennesker overforbrug sæbe, doserer skumsæbe en mere passende mængde sæbe til grundlæggende håndvask behov. Skumsæbe er også tyndere, hvilket gør dispensere mindre tilbøjelige til tilstopning.

Brug skumsæbe også angiveligt reducerer spild, fordi sæben er let at anvende, i modsætning til almindelig flydende sæbe, som kan spildes på vasken eller i afløbet. I omkostningsbevidste applikationer, kan skumsæbe være en langt bedre valg end konventionelle sæbe af denne grund.

Ligesom andre sæber, kan skumsæbe formuleres med antibakterielle eller antimikrobielle egenskaber, og det kan duftende eller lugtfri, med tilsatte ingredienser fugter huden og andre add-ons for at gøre sæbe mere tiltalende. Mange mennesker forbinder skumsæbe med industrielle anvendelser, såsom hospitals toiletter, men nogle virksomheder gør luksus versioner til brug i hjemmet med fokus på søde dufte og naturlige ingredienser.

Denne sæbe kræver en speciel dispenser, fordi det er tyndere end almindelig sæbe. Hvis der er skum sæbe bruges til at fylde en normal sæbe dispenser, vil den have tendens til at komme ud i overskud, hvilket gør et stort rod. Omvendt kan almindelige sæbe ikke bruges til at fylde en skumsæbe dispenser, fordi det vil blokere denne mekanisme, selv om regelmæssig sæbe fortyndes med vand, kan normalt anvendes sikkert i en skumsæbe dispenser.

Fordi skummet sæbe er ofte under tryk, kan den ikke blot kan hældes fra en stor fylde kande i en dispenser. Nogle virksomheder design dispensere med engangs patroner, som kan poppede ud og udskiftes, når de løber tør for sæbe, mens andre dispensere er designet til engangsbrug. Enkelt brug dispensere er almindelige i miljøer, hvor folk er bekymrede for bakterier og andre bakterier, da det kan være svært at holde en fast bestanddel ren.

Hvordan vælger jeg en sikker mundskyl?
Hvilke Er de forskellige løsningsmodeller for Farvet Mascara?
Hvordan vælger jeg den bedste Vandtæt Eyeliner?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Scar Concealer?
Hvad er et hår Iron?
Hvordan vælger jeg den bedste kosmetik produkter?
Hvad er de forskellige ansigtsformer?
Hvad er Fugtighedscreme?
Hvordan vælger jeg den bedste Tiara Comb?
Kan jeg give blod efter at få en tatovering?
Hvad er en Clay organ wrap?

Leave a Reply