Hvad er Spit krøller?

Spit krøller er små krøller af hår, der ser ud som om de er limet på, normalt omkring siderne af hovedet. De blev populær i 1920’erne, og blev båret af flere skuespillerinder, herunder Clara Bow. Den tegneseriefigur Betty Boop yderligere populariseret spytte krøller, og de forblev populær gennem det meste af 1930’erne. Siden da, har de kommer ind og ud af stil afhængigt af årets hår modetrends.

Den uglamourøs navn for spytte krøller forslag til, hvordan de blev låst på hovedet. Normalt kvinder ville sætte små tråde på forsiden af ​​deres hår med Bobby stifter, og derefter ville placere dem ved at slikke eller fugte deres fingre til at producere spyt krøller look. Faktisk, moderne spytte krøller er sandsynligvis mere holdbare og bedre formet ved hjælp af almindeligt vand, gel, pomade eller styling spray. For at holde spytte krøllerne på plads og fast mod hovedet, er en generøs levering af hårspray er nødvendig for at afslutte look.

Mens der i 1920’erne spytte krøller kan klynge omkring panden, tindingerne, og siderne af hovedet, måske mere moderne stilarter kun har et spid krølle eller to, som normalt på siderne af hovedet på kindbenet. Disse er relativt nemme at fremstille

det bliver meget vanskeligere, når du forsøger at indramme ansigtet med masser af spytte krøller.

En af nøglerne til at producere gode spytte krøller er enten ikke vaske håret først, så den er helt tør, eller placere bobby stifter i de små bivirkninger hår mens det stadig er vådt. Det kan hjælpe at bruge en krøllet hår spray eller gel, så krøllerne holder. Håret skal være helt tør, før bobby ben er fjernet, især hvis du har meget lige og fint hår. Dette vil give den største hold. Med spytte, eller nogen af ​​de ovennævnte produkter, arrangere håret ind i en spiral og bruge hårspray, når du har spyttet krølle arrangeret som du vil. Nogle mennesker foretrækker kun en lille krøllejern opad, mens andre ønsker en fuld cirkel i deres spytte krøller.

Kvinder kan bære spytte krøller kun lejlighed. Du vil se berømtheder bære dem ved særlige begivenheder såsom Awards Shows. Dette er fordi de er udfordrende at producere og arbejdskrævende. Desværre, det er meget svært at producere look med et krøllejern, hvilket ville spare betydelig tid. Normalt spytte krøller er simpelthen for kort til at arbejde på selv de smalleste krøllejern. Hvis du har naturligt krøllet hår, og det er forkortet på siderne eller pande, er du i held, da den stil dit hår vil egner sig let til at producere spytte krøller.

Hvad er fordele og ulemper ved fedtsugning for cellulite?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Professional Beard Trimmer?
Hvad er Akryl negle?
Hvad er et hår Gloss behandling?
Hvorfor bliver min Solskoldning Se værre efter at tage et brusebad?
Hvad er de bedste tips til en personlig Makeover?
Hvad er de forskellige urter for hårvækst?
Hvordan Må jeg Vælg de Bedste Mænds Deodorant?
Hvordan får jeg de bedste hårtransplantation resultater?
Hvordan vælger jeg den bedste Spiral Krøllejern?
Hvad er en hvirvel i håret?

Leave a Reply