Hvad Er Steam Hair Rollers?

Steam hår ruller er en del af en elektrisk hår styling enhed kaldet en hairsetter. Valser dampet i den hairsetter, er bruges til at indstille hår i for at skabe krøller. En elektrisk damp hairsetter er udstyret med en vand reservoir og en sektion i hvilken at placere de hår rullerne solgt med det. Hver model eller mærke af hairsetter er anderledes, og damp hår ruller er ikke er indbyrdes udskiftelige mellem modeller. Mens krøllede hairstyles kan skabes gennem ikke-damp rullelejer typer, damp ruller gøre de stilarter sidste længere og tendens til at arbejde bedre for mennesker med vanskelig at krølle hår.

Når hairsetter er sat i en stikkontakt, at følge producentens anvisninger, bliver damp skabt som vandet i de reservoir koger. De damp hår Rullerne er derpå indsat i det afsnit af den elektriske hairsetter lavet til dem. Én gang dampede, hver valse, eller curler, er placeret ved enderne af en sektion af hår og klar til at blive rullet op i en måde, der er minder om ikke-elektriske valser.

Dampen gør håret smidig og bøjeligt, som forårsager den til at curl mere lettere end den ville med varme eller plain valser. Damp overlader fugt, når det fordamper, hvilket normalt resulterer i ett fast indstillet frisure, der også er meget skinnende. Plain hår ruller er den traditionelle skum-eller plastikdele, typer, der er sælges alene og er ikke opvarmes eller dampet. Hot rullelejer hairsetters opvarme de hår rullerne, men ikke skabe damp.

Den hairsetter enhed,, at damper de hår rullerne er normalt lavet af plast. De damp hår Rullerne der sælges med det er normalt i mindst tre eller fire forskellige diametre. En hår valse er cylindrisk i form

jo større diameter, jo større curl. Typisk, er frisurer indstillet med de mindre hår rullerne nær den forreste af ansigtet

de større curlers tendens til at blive anvendes på de nedre sektioner af hovedet for at oprette bløde krøller. Større sektioner af hår, der anvendes i hver valse også resultere i blødere, løsere krøller.

Siden damp hot rullelejer hairsetters er elektriske, kan de ikke være nedsænket i vand, og bør ikke anvendes i nærheden af ​​vand-fyldte synker eller badekar af sikkerhedsmæssige årsager. Nogle af disse hairsetters har en temperatur, selektor, så at brugeren kan vælge, om til at kraftig eller let damp rullerne. Ældre damp rullelejer hairsetter modeller, normalt er påkrævet at salt sættes til vandet reservoiret, men disse har siden i vid udstrækning blevet erstattet af salt-frie varm damp hårruller.

Hvordan jeg Vælg den Bedste Clipless Curling Iron?
Hvad er en Monofilamenter paryk?
Hvad er en fransk Comb?
Hvilke Er de Argumenter for Cosmetic Surgery?
Hvilke Er de forskellige typer af Layered Hairstyles?
Hvad er Sheer Lipstick?
Hvad er de bedste tip til Permanent Facial Hair Removal?
Hvad er farvede kontaktlinser?
Hvad Er Twist Braids?
Hvordan se forskel Kombination og fedtet hud?
Hvad er fordelene ved Placenta for Hair?

Leave a Reply