Hvad er Stretch Marks?

Strækmærker, den bane af kvinder over hele verden, er linjer, der vises på huden under perioder med hastige vækst eller stretching. De også kan resultere fra hormonelle forandringer. Mens strækmærker er mest ofte forbundet med den strækning af den abdominale huden under graviditet, kan de påvirke både mænd og kvinder. Strækmærker er hovedsagelig en type af ar, at danner når huden er strakt ud over dets grænse, hvilket får bindevaev fibre af dermis, den midterste lag af huden, at bryde. Kan der være et antal forskellige årsager for en sådan ardannelse.

Strækmærker fremstå som en serie af linier vinkelret til retningen af ​​stretchretningen. Ved første, er de mørk røde eller lilla, men over tid, fade de at ett meget lysere farve, der svarer til resten af ​​huden. Hvis den strakte område af huden vender tilbage til sit tidligere størrelse, kan udseendet af de strækmærker falde.

I tillæg til graviditet, er puberteten en tid, hvor mange kvinder udvikler strækmærker. Som en pige krop udfylder, især i de bryst og hofte områder, muligvis strækmærker vises, især hvis pigen udvikler sig hurtigt. Andre årsager til strækmærker i både mænd og kvinder omfatter hurtig vægtøgning og krop-bygning, som ekspanderende muskler eller fedt kan strække huden. Strækmærker kan også danne som et resultat af en mere alvorlig tilstand, Cushings syndrom, eller i respons på tunge brug af kortikosteroider.

Mens ingen sundhedsmæssige risici er forbundet med strækmærker, gør de fremlægge en æstetisk problem for nogle. Mens mange cremer og lotions hævder for at forebygge strækmærker, har ingen blevet vist sig at give konsekvent tilfredsstillende resultater. Der er også en række produkter der kan hjælpe med reducere forekomsten af ​​strækmærker efter at de har dannet. Noget, der fremmer heling af huden, såsom kakaosmør eller produkter med høje mængder af vitamin E eller aloe vera, kan være nyttig. Mere drastiske behandlinger for strækmærker omfatter dermabrasion og laser behandling, men ingen metode er surefire.

Hvad er Hamp Soap?
Hvad er de almindeligste årsager til Red tør hud?
Hvordan jeg Vælg den bedste Cream for Loose Skin?
Hvad er spaltede spidser?
Hvordan Må jeg Vælg de Bedste øjenvipper curler Refills?
Hvad er Anti-Frizz Serum?
Hvad er Pore Minimizer?
Hvad er Acryl Nail Powder?
Hvad Er Cellulite Leggings?
Hvad er en høj og Tight Haircut?
Hvad er en Ballet Bun?

Leave a Reply