Hvad er syntetiske Braids?

Fletninger er en frisure, der involverer sammenknytning tre stykker hår. I mange tilfælde er vævning tilsættes til disse formater. Undertiden vævning er fremstillet af menneskehår. Syntetiske fletninger, dog henvises til sådanne stilarter, hvor kunstig væver er føjet til den stil.

Fletning er en populær metode til hår styling mange steder rundt om i verden. Det er muligt at flette de fleste folks hår uden at tilføje nogen væve. Tilsætning af væv, men er meget populære, fordi det kan have adskillige virkninger på resultatet. Når en person tilføjer vævning til hendes fletninger, kan hun gøre dem fyldigere, længere, og varierer tekstur.

Syntetisk fletning kan henvise til enhver stil, såsom cornrows eller boks fletninger, der bruger kunstig væve. Syntetisk vævet er ofte fremstillet af et plastmateriale. I mange tilfælde, for at opnå en sådan stil er vævningen fastgjort ved roden af ​​håret og fortsætter med at udvide, når en person naturlige hår er stoppet. Der er fordele og ulemper ved at vælge syntetiske fletninger i løbet af menneskehår fletninger.

En fordel ved syntetiske fletning er, at det generelt er billigere end menneskehår fletning. I de fleste tilfælde er prisen for at have hår flettet ikke påvirkes af typen af ​​væv, der anvendes. Prisforskellen eksisterer på grund af omkostningerne ved vævning. Menneskehår er normalt betydeligt dyrere.

En anden fordel ved syntetiske fletninger er, at de kan være lettere at fastgøre ved enderne. Undertiden er syntetiske fletninger brændt ved enderne. Flammen af ​​en cigarettænder kan nemt og effektivt binding af syntetisk hår sammen for at forhindre det mod optrævling. Undertiden er enderne af fletninger anbragt i kogende vand for at forhindre optrævling. Der er adskillige andre metoder, kan anvendes.

En af ulemperne ved syntetisk fletning, at en person i almindelighed er begrænset i at anvende styling værktøjer, såsom krøllejern eller strygejern. Med menneskehår, kan en person lade enderne af vævningen lige i dag, for eksempel, og i morgen beslutter at bruge et krøllejern til at ændre stil. Mens der er måder at style syntetisk hår til en mere begrænset omfang, det normalt ikke kan gøres på denne måde.

Syntetisk væver tendens til at komme i flere præfabrikerede stilarter end menneskehår. Der er normalt en langt bredere vifte, når man sammenligner farve, længde og udseende. Dette er en anden faktor, der bidrager til tendensen til syntetiske fletninger at være mere populære end menneskehår fletninger.

Hvad er de forskellige typer af faglige Hair Extensions?
Hvad er ett Collagen Drink?
Hvordan kan jeg behandle Hard tør hud?
Hvad er de forskellige typer af kosmetik Krukker?
Hvordan Må jeg Vælg de Bedste Lip Balm Supplies?
Hvad er barbering Oil?
Hvad Er en Hard Hat Hair Dryer?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Lip Palette?
Hvordan vælger jeg den bedste fedtsugning kirurg?
Hvordan vælger jeg den bedste Salicylsyre Shampoo?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Sensitive Skin Deodorant?

Leave a Reply