Hvad er tapede Hair Extensions?

Hair extensions er dele af hår, der føjes til en persons eget naturlige hår for at tilføje effekten af ​​længde og fylde. Extensions er lavet af enten naturligt menneskehår eller kunstigt hår. Prisen for et sæt udvidelser generelt afspejler forskellen mellem de to, med naturligt hår koster mere end den menneskeskabte sort. Hårforlængelser er fastgjort til brugerens hoved på mange forskellige måder

tapede hår extensions er en populær metode til fastgørelse.

Ligesom naturligt hår, kommer hår extensions i mange forskellige farver og stilarter. De fleste vælger en farve, der nøje svarer til deres egen hårfarve, så de udvidelser er ikke indlysende. Nogle gange, dog er en helt anden farve er valgt for at give håret et unikt, multi-tonet look. Nogle udvidelser kan farves til at matche brugerens naturlige hår.

Når hår extensions kommer på plads, kan de vare fra 2 til 6 måneder før, der skal fjernes, og lavet om eller udskiftes. Tapede hair extensions kan ikke vare helt så lang tid – 4 til 6 uger er mere almindeligt – så båndet ikke holder så godt som nogle andre metoder. Lim, mikro links, syning, og fletning er nogle andre teknikker. Selv om disse metoder, der generelt holder længere, kan de og høje omkostninger og tid til at anvende dem få mange til at vælge tapede hair extensions i stedet.

En af de enkleste former for hårforlængelser er skuddet, en strimmel af hår på en næsten usynlig base. Skudgarner anvendes ofte som svejsede hårforlængelser, og har den fordel at være meget hurtig at montere. Med skud-tapede hair extensions, kan en komplet hår indsættes i omkring en halv time i mange tilfælde. De er lige så lette at fjerne og kan genbruges i næsten alle tilfælde, hvilket gør dem økonomisk så godt.

Tapede hår extensions er normalt forbundet med meget stærk, medicinsk-grade klar tape. Denne type af tape er ikke-irriterende og har betydelig holdekraft under brug. Mange typer tapede hår extensions kommer med tapen allerede på plads. Båndet er dobbeltsidet, med den ene side allerede bundet til forlængelserne. Den anden side er klæbet direkte til hovedbunden i en komponent i den naturlige hår.

Når du vælger tapede hair extensions, er det bedst at sammenligne flere typer, før de køber. Kvaliteten af ​​forlængelser afhænger af producenten, ligesom pris. Ikke alle mennesker kan med held bruge hair extensions, som meget skrøbelige eller tynde hår let kan blive beskadiget, og mennesker med følsom hovedbund kan have problemer med lim eller tape. Enhver interesseret i at bruge nogen form for hair extensions bør diskutere det med en kyndig hår stylist, inden du foretager et køb.

Hvad er E-vitamin Serum?
Hvad er Økologisk Eyeliner?
Hvad er Baking Soda Shampoo?
Hvad skal jeg overveje Når Købe Tandpasta?
Hvad er en Mini Pedicure?
Hvad er ett Hydroterapi Tub?
Hvad er en Cleanser?
Hvad er emulgerende voks?
Hvordan vælger jeg den bedste Alpha Hydroxy Lotion?
Hvordan vælger jeg den bedste Baking Soda tandpasta?
Hvad er Medium Skin?

Leave a Reply