Hvad er tonet Solcreme?

Tonet solcreme er en hudpleje produkt, der kombinerer solbeskyttelse med midlertidig farve eller pigmentering. Mange tonede solcremer sælges som makeup produkter, der kombinerer fordelene ved fundament makeup med ultraviolet A beskyttelse. Tonede lotion, især selvbrunende cremer, der har solcreme bygget i, også kvalificere sig. Farvede sol blokke, især såkaldte “usynlige farve” lotion til børn, også nogle gange beskrevet som tonet.

Mest solcreme produkter er farveløse lotion eller spray, der er designet til at absorbere direkte ind i huden og efterlader ingen spor. Tonet solcreme er lidt anderledes, idet den leverer både farve og solbeskyttelse. Solcremer, der leverer både solskoldning beskyttelse og glød af en tan er ofte ganske populært.

Foundation makeup er en af ​​de mest almindelige steder at støde tonede solcreme. Også kendt som “base makeup,” Foundation er en hud-farvet væske, pulver eller blødt fast stof, der er udjævnet over ansigtet at udjævne tone og giver et ensartet lærred for andre makeup produkter som blush og øjenskygge. Flere og flere makeup producenter er automatisk med ultraviolet A (UVA) og ultraviolet B (UVB) beskyttelse i deres fonde, og dermed skaber tonede solbeskyttelsesprodukter.

Hudpleje eksperter over hele verden anbefaler iført solcreme på daglig basis, selv om vinteren, for at minimere de skader, forårsaget af solens skadelige UVA og UVB stråler. Makeup-plus-Solbeskyttelsesmidler er en stadig mere populær måde at kombinere beskyttelse af huden med, hvad der er for mange, som allerede en daglig regime. Der er normalt ikke meget af en prisforskel mellem almindelig makeup og makeup med solbeskyttelse, enten.

Selvbrunende cremer er et andet populært sted at finde tonede solcreme. Især om sommeren, nyde mange mennesker udseendet og fornemmelsen af ​​solbrændt hud. En naturlig solbrændthed kræver omfattende solen, som kan være skadelige. Self-garvning er en proces, hvorigennem huden er kunstigt tonet eller farvet, ofte med spray eller lotion. Når disse produkter omfatter beskyttelse af en solcreme, kan de sælges som et tonet solcreme.

Udtrykket “tonede solcreme” kan også henvise til solcreme, der er tonet non-hudfarver. Børns solcreme undertiden kommer i lyse farver, især lilla, grøn og blå, der er designet til at blegne, når gnedet i. Disse produkter, der ofte markedsføres som “usynlig farve” eller “forsvinder farven,” giver en nem måde for forældrene at se præcis, hvor solcreme er blevet anvendt, og hvor det mangler. Selv anvendelse er en af ​​de eneste måder at undgå solskoldning, men kan være særdeles vanskeligt med små børn.

Farvet solcreme kan også blive markedsført til voksne. Disse er mest populære til følsom hud områder såsom næsen. Mange af disse produkter er ikke forsvinder, men snarere er designet til at tilføje en smule fantasifulde ansigtsfarve til en række udendørs aktiviteter, især vandsport.

Hvad er en klar Base Coat?
Hvad er de bedste tip til Permanent Facial Hair Removal?
Hvad er en elektrisk Nåletråder?
Hvad Er en Airbrush Manicure?
Hvordan vælger jeg de bedste økologiske hudprodukter?
Hvad er de forskellige typer Mehndi til hænder?
Hvad er de almindeligste årsager til skæl?
Hvad Er Øjenbryn Fyldstoffer?
Hvordan vælger jeg den bedste Engros Makeup?
Hvad er de bedste tip til Easy Hair Removal?
Hvordan vælger jeg den bedste Epilering Cream?

Leave a Reply