Hvad er udtyndet Hair?

Behængt hår er en unisex frisure der opnås ved at skære håret med en barberkniv kam og børstning den væk fra den flade, der dannes en blød, tjavsede tekstur svarer til en fugl fjer. Feathered hår nedskæringer først blev populær i slutningen af ​​1970’erne og begyndelsen af ​​1980’erne, da de blev især sported af sådanne 70’erne stilikoner som Farrah Fawcett, Heather Locklear og David Cassidy. På dette tidspunkt var fjer frisure ofte slidt dækker ørerne, skiltes i midten, og featureing behæng på et hovedområde i håret, såsom pandehår eller indrammer ansigtet.

Kvinders lange behæng frisurer, såsom dem bæres af stjernerne i Charlies Angels ofte featured “vinger”, som blev skabt af lagdeling dele af håret som derefter børstes med en barberkniv kam til et punkt og stylet af føntørring væk fra ansigtet . Kort fjer hår var også populær blandt kvinder i slutningen af ​​1970’erne og begyndelsen af ​​1980’erne, såsom “kile” frisure båret af skater Dorothy Hamill, som blev kopieret af mange unge kvinder over hele Amerika. Mod midten af ​​1980’erne, blev behængte hår populær i kombination med permanenter og drillet, fyldig nedskæringer, som frisurer på den tid begyndte at skalere nye højder. Skuespillerinden Linda Evans, der spillede på 1980’erne primetime sæbe dynastiet vedtaget fjerede pandehår som sin underskrift stil, for at supplere hendes ellers stump, kruset under cut.

I slutningen af ​​1980’erne og begyndelsen af ​​90’erne, ofte multe frisure, der var særligt populært med mænd, figurerede fjer hår i siderne. Når bæres som en del af multe, kan fjer hår kan parres med et spor af lange krøller på ryggen, såsom frisure bæres af country sanger Billy Ray Cyrus, eller en Pompadour ved fronten, som den stil båret af skuespilleren John Stamos. Som high-volume hår er faldet gradvist i popularitet igennem 90’erne, blev fjerede frisurer erstattet med stumpe snit og blankt look mere fokuseret på skinne i modsætning til tekstur eller volumen af ​​fjer hår.

I begyndelsen af ​​2000’erne, lavet fjerede stilarter et comeback takket være piger gruppen Destinys Child, der banede vejen for fjerede “vinger” som en del af både lange og korte frisurer. Behængt hår modtog en stil opdatering på dette tidspunkt, men takket være styling produkter, som gav det udseende en tykkere, stykke-y konsistens snarere end en blød, tjavsede en. Feathered vinger eller tips blev også ofte accenter med striber af farver, der spænder fra karamel og blond til vilde nuancer af blå og pink.

Hvad er Mascara Base?
Hvordan vælger jeg den bedste Bionedbrydelig Soap?
Hvad er de forskellige typer af øjenbryn smykker?
Hvad er en Shave Excision?
Hvordan vælger jeg den bedste Face Exfoliant?
Hvad er løs Eyeshadow?
Hvordan vælger jeg den bedste syntetiske hår for fletning?
Hvad er de forskellige typer af kunstige tænder?
Hvordan vælger jeg den bedste Collagen Cream?
Hvad er fordelene ved Almond Oil for Hair?
Hvordan vælger jeg den bedste volumizing Hair Spray?

Leave a Reply