Hvad er uld Dreadlocks?

Uld dreadlocks er faux toppe lavet af filtet uld. Mens rigtige dreadlocks kræver et langsigtet engagement, kan uld dreads være flettet eller fastgjort på få minutter og fjernes lige så hurtigt. Generelt overdimensioneret og farvestrålende, kan uld dreadlocks tilføje en eksplosion af farver og volumen til enhver frisure. Faux dreadlocks kan være håndlavede eller købt fra en fiber kunstner, og kommer i mange forskellige farver, længder og stilarter.

Medens fast hår kan anvendes til at fremstille dreadlocks er uld ofte betragtes som en mere populære og økonomisk løsning. Uld er let tilgængelige på garn butikker, filt til dreads hurtigt, og kommer i et stort udvalg af farver og tykkelser. Uld dreadlocks er lettere end dreads lavet af ægte hår, og kan være flettet ind i håret eller monteret på en aftagelig elastik.

Iført uld dreadlocks har mange fordele, men et par ulemper så godt. Mens uld er let og fnugget når det er tørt, bliver stærkt mættet med vand, når våde og fugtige uld dreadlocks kan være ubehageligt at have på. Nogle typer uld kan mærkes, når slidt, så der skal sørges for ikke at vaske træ dreadlocks, der er flettet direkte ind i håret. Wearers kan undgå sammenfiltring ved at fjerne uld dreads før vask for at undgå utilsigtet filtning.

Der er flere forskellige typer af uld dreadlocks

De adskiller sig den måde dreads anvendes til naturlige hår og let fjernelse. Individuelle Dreadlock dele af uld er designet til at være flettet ind i håret som traditionelle hair extensions. Denne type tager længst tid at installere og fjerne, men giver mulighed for den mest styling fleksibilitet. Individuelle låse er lavet af tykt uldgarn eller stedbundne og kan købes enkeltvis eller i grupper af koordinerede farver.

Monterede uld dreadlocks er knyttet til et hår elastik, clips eller barrette og er slidt ligesom et almindeligt hår tilbehør. De er hurtige og nemme at installere og fjerne, og kræver et minimum af forberedelse og pleje. Selv om disse uld dreads er den nemmeste at bruge, de ikke tilbyde så meget styling fleksibilitet som individuelle flettede bevoksninger af uld.

Hår kan uld indpakket at simulere udseendet af uld dreadlocks. Uld af enhver tykkelse eller farve kan anvendes til at indpakke de individuelle klynger af hår fra rødderne til enderne. Denne fremgangsmåde kan simulere udseendet af dreadlocks uden risiko for filtning

Det tillader også tyndere mineraluld skal anvendes, hvis forgarn ikke er tilgængelig.

Hvad er ett Pude Hårbørste?
Hvordan gør jeg en Glycolic Peel derhjemme?
Hvordan vælger jeg den bedste Perm for sort hår?
Hvad er øjenvipper Toning?
Hvad er en naturlig hårspray?
Hvordan vælger jeg den bedste hår Gloss?
Hvordan vælger jeg den bedste Haircut for en lang ansigt?
Hvordan vælger jeg de bedste Henna Stencils?
Hvordan jeg Vælg den bedste hud Toner?
Hvordan vælger jeg den bedste efter Sun-produkter?
Hvad er glykolsyre?

Leave a Reply