Hvad er Vanilla Lotion?

Vanilla lotion henviser sædvanligvis til kroppen, hånden eller ansigtscreme duftende med vanille. Mange mennesker nyder den behagelige aroma vanille lotion kan efterlade på huden. Denne type lotion er alment tilgængelige fra en række producenter. Nogle gange er andre dufte, såsom kokos, hindbær, eller orange, blandet med vanille at forbedre duften af ​​lotion. Vanilla lotion er typisk fremstillet af ingredienser som sheasmør, gedemælk, mandelolie, E-vitamin, og andre nærende og fugtgivende stoffer, der kan hjælpe med at støtte en sund hud.

De fleste producenter af krop, ansigt og hånd lotion giver en vanille-duftende mulighed, da det normalt er en af ​​de mest populære lotion dufte. Duften opnås typisk ved tilsætning af æterisk olie fra vanillestang en typisk lotion opskrift. Vanilla olie er typisk godt for moisturizing tør hud. Den indeholder også antioxidant ingredienser, der kan hjælpe med at forhindre skader i huden på grund af oxidation på cellulært niveau. Duften af ​​vanilje kan også beroligende på nerverne.

Vanilla orkideer, de anlæg, hvorfra vanille bønner eller frø bælg høstes, er hjemmehørende i de tropiske og subtropiske områder i Nord-, Central-og Sydamerika. De tre vigtigste sorter af vanille orkideer er typisk dyrkes for deres duftende frø bælg. Disse er almindeligt kendt som den mexicanske, Tahitian, og Bourbon vanille orkideer. Disse vanille orkideer kan frembringe kraftigt aromatiske frøbælge, selv om styrken og især aroma af frøene siges at være variabel, afhængigt af de nøjagtige betingelser, hvorunder planterne rejst.

Mest vanille lotion produkter indeholder yderligere olier og botaniske ingredienser, der skal blødgøre, styrke og fugter huden. Yderligere ingredienser ofte findes i vanille lotion omfatter mælk, som kan have anti-aging egenskaber såvel som fugtgivende dem. Jojobaolie, mandelolie, E-vitamin, kakaosmør, og shea smør kan alle anvendes i vanille lotion til at øge sine fugtgivende virkning. Solsikkeolie, honning, kokosolie, sukker, og sojaolie er også populære vanille lotion ingredienser.

Fordelene ved vanille lotion siges at omfatte glattere, blødere og mere smidig hud. Vanilla lotion kan være i stand til at tilføre fugt til huden at fugte det, og nogle typer kan hjælpe huden til bedre at holde på fugtigheden. Afhængigt af de anvendte ingredienser, kan vanille lotion har antioxidant egenskaber, der hjælper opretholde hudens ungdommelige udseende.

Hvordan se forskel Kombination og fedtet hud?
Hvad er Cyber ​​Dreadlocks?
Hvordan vælger jeg den bedste tør hovedbund Shampoo?
Hvad er en Anti-Aging Facial?
Hvad er en kam Over?
Hvordan vælger jeg den bedste Tea Tree Deodorant?
Hvordan Må jeg Get Short Dreadlocks?
Hvordan vælger jeg den bedste Lip Stain?
Hvordan Må jeg Vælg de Bedste Biotin Hair Vitaminer?
Hvad er fordele og ulemper ved en kort Shag Haircut?
Hvordan laver jeg naturlig makeup?

Leave a Reply