Hvad er Vegan Shampoo?

Konventionelle shampoo på markedet kan testes på dyr, og omfatter forskellige kemikalier, konserveringsmidler og rengøringsmidler. Den grundlæggende definition af en vegansk shampoo er en der ikke har været testet på dyr og indeholder ingen animalske derivater, og kan være økologiske og fri for kemikalier og syntetiske tilsætningsstoffer. De fleste af disse shampooer stadig anvende ingredienser, der effektivt rent hår mod snavs og overskydende fedt opbygge. Vegansk shampoo skal attesteres som veganer af et uafhængigt råd til at være virkelig fri af animalsk involvering i løbet af deres produktion.

Personer, der fører en vegansk livsstil vælger at udelukke enhver og alle animalske produkter fra deres kost, såvel som deres tøj, tilbehør og skønhedsprodukter. Med stadig større mængder af veganer shampoo bliver produceret, er strengere regler er sat på plads at skelne mellem konventionelle og veganske produkter. En af de førende faktorer, der går ind i en vegansk shampoo er regler mod at have, at shampoo testet på dyr. Brug af dyr som testpersoner for en skønhed produkt ofte ses som grusom at mange veganere og dyreværnsaktivister.

Ofte veganisme er ikke kun et emne omkring dyrs rettigheder, men forfølges af mange personer, der ønsker at leve en sundere livsstil. Vegansk shampoo fabrikanter kan tage dette til efterretning og producerer shampoo, der er både veganer samt økologisk, betyder fri fra potentielt farlige kemikalier og rengøringsmidler. Disse shampoo skal være certificeret som økologisk til at være virkelig fri for de angiveligt unhealthier ingredienser, der findes i almindelige skønhedsprodukter. Selvom shampoo må ikke indeholde rengøringsmidler, der findes i konventionelle shampooer, er de fleste af de naturlige sæber, olier og additiver beregnet til at rense og fjerne snavs fra hår.

Vegansk shampoo skal attesteres som veganer af en uafhængig og særskilt certificering Råd, der omhyggeligt inspicerer produktionen af ​​shampoo. Hver enkelt agentur eller Rådet har sit eget sæt standarder, som skal være opfyldt, før tildeling af en vis veganer shampoo med den veganske certificering. Nogle shampoo kan hævde at være lavet med veganske ingredienser, men det betyder ikke altid, de er helt veganer som nogle anvendte ingredienser kan afledes fra dyr. Også, ikke at være veganer ikke garantere, at en shampoo er sundere for kroppen eller for miljøet.

Hvad er de forskellige fipskæg Typer?
Hvad er årsagen sprukne læber?
Hvad er effekten af ​​Laser Hair Removal på mørk hud?
Hvordan vælger jeg den bedste Ionic Hair Brush?
Hvad Er Spiral Curls?
Hvordan styrer jeg kruset hår?
Hvordan jeg Vælg den bedste Eyeliner?
Hvad er Lip Hyperpigmentering?
Hvad er Hair Fragrance?
Hvad er kosmetisk Camouflage?
Hvad er forskellen mellem en sauna og et dampbad?

Leave a Reply