Hvad kan jeg gøre med tør hud på hænderne?

Tør hud på hænderne er en almindelig årsag til ubehag for mange mennesker. Sprukne, tørre hænder kan være smertefulde, grimme, og åbne en vej for infektion. Årsager til tør hud kan omfatte eksem, udsættelse for ekstreme vejrforhold, hyppig håndvask, naturlig disposition, og andre faktorer. I mange tilfælde kan symptomerne afhjælpes ved et par enkle forholdsregler.

Ved behandling af tør hud på hænderne, en af ​​de første ting, der anbefales af mange hudlæger er håndlotion. Lotion, der indeholder ingredienser som lanolin eller E-vitamin kan give særlige fordele for mennesker der lider af tør hud på hænderne. På grund af de forskellige sammensætninger af mange hånd lotion, kan nogle personer reagerer bedre på et mærke af lotion end en anden. I nogle tilfælde kan allergi over for duftstoffer eller andre lotion bestanddele forværre problemet. Hvis dette sker, eller hvis tør ikke forbedres med lotion behandling, kan dermatologiske test være nødvendigt.

Ved hjælp af lotion for at behandle tør hud hænderne er en enkelt princip. Når patienten vasker hans eller hendes hænder, bør lotion anvendes umiddelbart. I nogle tilfælde kan overgå til en mildere håndsæbe også vise sig nyttige. I løbet af dagen, kan en gentagen anvendelse af lotion også være fordelagtigt at sikre patientens hånd er beskyttet på alle tidspunkter.

For mere avancerede tilfælde, kan en overnatning lotion behandling være gavnlig. Til denne behandling, anvender patienten et lag af hånd lotion til hænder, før han gik om aftenen. Dækker hænder med et par bomuldshandsker efter påføring lotion holder fugt fra gnide ud på dynen. De bomuldshandsker giver mulighed for luftskifte samtidig medvirke til at fugte patientens hænder. Ved at benytte denne metode på en natlig basis, kan mange patienter, der lider af tør hud på hænderne finde lindring fra den betingelse.

For dem, der lider af ekstreme tilfælde af tør hud på hænderne, kan et besøg på hudlæge være i orden. En dermatologisk undersøgelse kan være nyttige i at fastslå årsagerne til tør hud. I nogle tilfælde kan hudlæge også bestille yderligere testning for allergier eller medicinske tilstande. Når årsagen til patientens tør hud opdages, kan dermatologen arbejde med individet til at udvikle en personlig handlingsplan til behandling af tør hud på hænderne.

Hvad er Color Block?
Hvorfor har kvinder bære makeup?
Hvad er Lipodissolve?
Hvad er Calamine Lotion?
Hvad er et brusebad Cap?
Hvad er årsagerne til Age Spots?
Hvad er de anvendelser af Pure Lanolin?
Hvad er de bedste fedtet hud tips?
Hvad er ett Pubic Wig?
Hvilke faktorer vil påvirke udgiften til Laser Hair Removal?
Hvad er Ablativ laserbehandling?

Leave a Reply