Hvad kan jeg gøre Om Tørre neglebånd?

Tørre cuticles kan have en betydelig og negativ virkning på udseendet af dine hænder. For at forhindre tørhed og krakning, bør du evaluere de personlige søm-pleje produkter, som du bruger, moisturize dine hænder og neglebånd regelmæssigt, og undgå at at forstyrre dine cuticles i løbet af Home eller Professional manicuresaloner. At tage visse kosttilskud kan også forbedre tilstanden af ​​både dine negle og dine neglebånd. I mange tilfælde, kan du dramatisk forbedre tilstanden af ​​dine cuticles ved hjælp at passende moisturizers og undgå brugen af ​​produkter, der forårsager tørhed og irritation. Når sidstnævnte ikke er muligt, kan du stadig være i stand til at løse problemet med tørre neglebånd ved at dække dem, mens du bruger sådanne produkter.

Neglebånd tilbyde beskyttelse til dine negle, Så eksperter generelt rådgive, at du ikke skære, trim, eller endda skubbe dem tilbage. I stedet, kan du holde dem sunde og ser godt ud ved at tage pleje af dine hænder. En nøgle bidragyder til at tørre cuticles er en fiasko at holde dem ordentligt fugtes. Hver dag, bør du anvende en heavy-duty fugtighedscreme til basen af ​​dine hænder, søm, og neglebånd. Folk, der har tørre og beskadigede hænder og negle ofte finde lindring ved at slathering deres hænder med et rigt fugtighedscreme om natten og derefter iført bomuld handsker over deres hænder, mens de sover. Du kan også ønsker at bruge en exfoliant scrub til Slough off gamle, tør hud og for at hjælpe moisturizers trænge din hud mere dybt.

I nogle tilfælde, kan tørre cuticles være forårsaget efter husstandstype, personlig-pleje, og søm-pleje produkter. Hvis du bruger en masse af barske kemikalier og rengøringsmidler, når du vasker retter eller gøre husarbejde, kan du blive bidrage til tørhed og irritation af dine cuticles. Hvis du ikke kan skifte mærker, overveje, iført handsker når der arbejdes med disse produkter. Tilsvarende, kan nogle shampooer og krop vasker have en lignende effekt. De søm-pleje produkter, som du brug derhjemme eller, at din manicurist bruger på din favorit salon kan forårsage tørre neglebåndene så godt. Undgå at få manicuresaloner alt for hyppigt og aldrig bruge neglelak remover, der indeholder acetone.

Du kan have den mest succes i behandling af tørre cuticles med topikale lotion og ændring af din personlig pleje rutine, og brugen af ​​nogle ernæringsmæssige kosttilskud kan også være nyttigt. Supplements, der indeholder biotin, silicium, eller maskinseparerede kød kan være nyttig i at genoprette søm sundhed. Det er altid en god ide, dog, at tale med din læge, før du foretager ændringer i de typer af ernæringsmæssige kosttilskud, som du tager.

Hvordan vælger jeg den bedste Cuticle Oil?
Hvad er involveret i en Hair Graft?
Hvad er de forskellige urter for hårvækst?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Øjenbryn Corrector?
Hvad er en shampoo Cape?
Hvordan virker Hand Sanitizer arbejde?
Hvordan Må jeg Care for Coarse Tyk Hair?
Hvordan vælger jeg den bedste brugte solarium?
Hvordan Må jeg Vælg de Bedste Cotton Balls?
Hvad er øjenvipper Primer?
Hvad er Alder Spots?

Leave a Reply