Hvilke Er de bedste tip til Kæmning Hair?

En af de bedste tips til kæmning hår er at huske at starte i bunden ender snarere end den øverste hovedbunden sektionen. I denne metode, ved at nedsætte plukning på enhver ledningsrod snarere end at forsøge at trække kammen igennem dem brud og smertefuld fasthængning er mindre sandsynlig. Det er særlig vigtigt ikke at groft kam vådt hår, da det er endnu mere modtagelige for brud. Massere olie eller balsam i håret, før kæmning kan hjælpe med at holde den fugtet og mindre tilbøjelige til at bryde. Kæmning hår med en billig plastik kam bør undgås i fordel for ved hjælp af en god kvalitet træ ett.

Wood kamme har tendens til at glide meget lettere gennem den hår end plastik versioner. De Tænderne på plastic kamme kan også være alt for pegede, og ridse hovedbunden. Et træ kam tænder er normalt afrundede og tykkere i form, men også afstand bredere for at give en let bevægelse gennem håret. Mens kæmning hår med træ kamme, er dyrere, bliver resultatet oftest bedre leder, sundere Lokker, så den ekstra investeringen kan være godt det værd.

Mange hårplejeprodukter eksperter anbefaler masserer olien ind i hovedbunden og i hele håret, inden kæmning. Dette kan gøre detangling lettere og mindre stressende om hår tråde. De fleste eksperter også rådgive mod kæmning hår, når det er vådt, medmindre conditioners er tilføjet og en stor-tandede kam anvendes. Kun meget blid kæmning bør ske fra enderne op. Hvis vådt hår skal kæmmet, skal det først være håndklæde tørret så meget som muligt.

Gentle kæmning er en vigtig tip selv for tørt hår. Mens håret skal kæmmet dagligt for at holde det sund og forebygge udskillelse af strengeproduktionsanlægget, mere end et par gange om dagen anbefales normalt ikke. Kæmning hår mere end tre gange om dagen kan tilføje for meget stress, at det, der kan svække de tråde og få dem til at blive mere modtagelige for brud. En anden god tip til hår kæmning er at vaske kamme at holde dem rene.

Et godt tip til en mere smertefri måde at kæmme børnenes hår er godt forstå toppen af ​​trådene bliver kæmmet. Trækker og trækker på de enkelte hår bør undgås alligevel. Børnenes hår, ligesom voksne ‘, bør altid være kæmmet meget forsigtigt fra bunden ender opad. Hverken børn eller voksne bør dele kamme. Dette kan være ett måde at overføre bakterier såvel som parasitter såsom lus.

Hvad er Pore Strips?
Hvad er de forskellige typer af elektrolyse til ansigt?
Hvordan jeg Vælg den bedste Hair Piece for Fortynding Hair?
Hvad Er Steam Hair Rollers?
Hvad er de bedste tip til Bikini Epilering?
Hvad er fordelene ved en Baking Soda Face Scrub?
Hvad bør jeg vide om Skin Tag Removal?
Hvad er Macadamia Shampoo?
Hvad er Aloe Sæbe?
Hvad er de forskellige typer af Hårtørrere?
Hvordan vælger jeg de bedste Facial Svampe?

Leave a Reply