Hvilke Er de bedste tip til Styrkelse af Hair?

Styrkelse hår tendens til at kræve et system af befordrende vaner. For eksempel, brug for en person, at rense hendes hår grundigt og undgå over-behandle det. Hun har brug for til at ændre hendes hår pleje strategi for at tage fat hendes livsstil valg og vejr ændringer. Styles, der tilskynder beskadigelse eller stress af håret bør imidlertid ikke være bæres på en regelmæssig basis. En individuel bekymret med styrkelsen hår skal også sørge for, at hun der er forbrugende en sund kost og måske ønsker at overveje at hoved massage.

En masse af mennesker er afhængige af kemisk skal forarbejdes til omdanne deres hår ind i en tilstand, der er enten mere håndterbare eller mere ønskeligt til dem. Enkeltpersoner bør indse, at disse processer er ofte barske og plyndre håret af næringsstoffer. Enhver, der ønsker stærk hår har brug for for at undgå over-processing. Dette betyder, at processer bør gentages først efter den anbefalede venteperioden har bortfaldet, og enkeltpersoner bør undgå at have to eller flere forskellige kemiske processer udført inden for en kort span af tid.

Uanset om hår kemisk er forarbejdet eller naturlig, vil det nødt til at blive taget sig af, hvis det er at være stærk og sunde. Ordentlig pleje involverer grundigt vask håret med en shampoo, der vil strippe væk urenheder. Det er også indebærer anvendelse af en god conditioner, der indeholder ingredienser, såsom B vitaminer, som vil styrke håret. Derudover, mellem hver vask individer bør fortsætte med at nære deres hår med leave-i conditioners, sera, og varmeafskærmning produkter.

Practices, der vides at beskadige eller understrege den håret bør undgås eller begrænses. Det betyder, at sommetider individer bør søge alternativer til mange af de populære styling muligheder,, såsom op-dos, at kræver stramt placerede hår pins, stilarter kræver en masse varme, og dem, involverer stramme fletninger. Et individ bør undgå at regelmæssigt at udsætte hendes hår til klor eller saltvand fordi både af disse er menes at at tage et alvorligt vejafgift på håret styrke over tid. Hår pleje behandlinger også nødvendigt at modificeres til at tage fat på ekstreme vejrforhold, såsom langvarig sol eksponering og kolde temperaturer.

Det er vigtigt at huske, at kost spiller en rolle i forbindelse med styrkelsen hår. Enkeltpersoner, der ønsker stærk, sundt hår bør have en protein-rig kost, hvilket kan inkludere elementer såsom oksekød, tun, og jordnødder. Foods, der indeholder biotin, såsom Swiss chard, jordbær, og hellefisk, er menes at hjælpe med at forhindre skørhed. Personer, der der forsøger at tabe sig bør også bemærke,, at lavt kulhydrat forbrug er blevet sluttet til problemer med hår udtynding.

En anden nem og billigt middel til styrkelse hår er at få hoved massage. Selvom dette kan lyde som en foranstaltning, der udføres for fornøjelsens skyld, er det faktisk menes at forøge blodcirkulationen i hovedbunden. Ved at at gøre dette, er mere ilt og næringsstoffer leveres til de hår hårsække, og skadelige elementer, såsom toksiner, er mere lettere elimineret. Som et resultat, kan en person generelt forvente længere og stærkere hår.

Hvad er en fipskæg?
Hvordan styrer jeg kruset hår?
Hvordan vælger jeg de bedste Voks Strips?
Hvad Er Nogle Famous knebelsbarter?
Hvad er de forskellige typer af mundskyl?
Hvordan Må jeg Vælg de Bedste Øjenskygger Pander?
Hvad er en orne børste?
Hvad er Bio-Oil ®?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Boar Bristle Brush?
Hvordan vælger jeg den bedste indgroet hår Serum?
Hvad Er Brightening Serum?

Leave a Reply