Hvilke Er de bedste Tips til Naturlig Leder du Hair?

Nogle af de bedste tips til naturlig på udkig hår er at vinke og glatte den hår i de rigtige måder og bruge farvestoffer, der går godt med en persons hud tone og øjenfarve. Gør glat hår ser naturligt bølget er nemt med den rigtige teknik, men bruger for meget produkt for at opnå det udseende vil normalt gør håret knasende og unaturlig ud. Bare om nogens hår kan se naturligt straight, men ét område mange mennesker omsorgssvigt er de rødder, hvilket, når den efterlades unstraightened, vil gøre hele frisure udseende off. I Desuden,, hvis en person er ved at dø hans eller hendes hår skal han eller hun tage hensyn til basen hår farve, hud tone, og øjenfarve til at trække off en helt naturligt udseende stil.

Bølget men naturlig på udkig hår er nemt at opnå for folk med straight hår, men det tager nogle forberedelse. Efter bruse, bør en curl-inducerende produkt blive kørt gennem den fugtigt hår. Den hår kan blive kæmmet igennem og derefter snoet og pinned med bobby pins og sov på. Alternativt, kan den håret være flettede i fire til seks sektioner og sov på. I den morgenen, når håret er helt tør, kan den person, anvende en efterbehandling spray, fjerne eventuelle stifter eller bånd, og forsigtigt kam gennem den håret at løsne bølgerne.

For at få straight naturligt søger hår, kan en person bruge et varmt glatjern. Er det vigtigt at begynde så tæt på rødderne som muligt, fordi ellers håret nær hovedet vil have volumen og bølge mens resten af ​​håret ikke gør. En anden måde at få straighter hår, men ikke nødvendigvis helt straight hår, er at vaske det og derefter sætte det i pin-lige fletninger. I den morgenen, den hår en gang er tør, kan en afsluttende spray blive anvendt og derefter hår kan blive børstes ud indtil for det meste straight.

Hvis døende håret, er det generelt bedst at gå to nuancer lysere eller to nuancer mørkere for den mest naturlige udseende hår farve. Mens nogen kan gå blond eller dyb rød, for eksempel, kan kun visse folk ser helt naturlig med disse farver. Nogen med oliven huden ofte ser mest naturligt med lys brunt til sort hår, mens en person med retfærdig hud og fair øjnene ser mest naturligt med blonde til brun hår. En velanset hår stylist er normalt stand til at hjælpe finde ud af en naturlig på udkig hår farve for nogen.

Hvad der er normal kombineret hud?
Hvilke Er de Vigtigste Mineral Makeup Ingredienser?
Hvordan Må jeg Treat Synlige Porer?
Hvordan vælger jeg den bedste øje Gloss?
Hvordan vælger jeg den bedste shampoo til sart hud?
Hvad er de bedste tip til Easy Hair Removal?
Hvordan jeg Vælg de bedste billig Skin Care?
Hvad er Bottom Lash Mascara?
Hvad er en klassisk Bob Haircut?
Hvordan vælger jeg de bedste Gel Negle Kits?
Hvad er de bedste tips om at ansøge Mehndi for begyndere?

Leave a Reply