Hvilke Er de Fordele og ulemper ved at bruge Peroxide for Mundskyllemiddel?

Der er både fordele og ulemper til ved hjælp af brint peroxid for mundskyl. Denne antiseptisk opløsning kan anvendes til at dræbe bakterier i munden, hvilket kan hjælpe forhindre infektion, tand henfald og endda dårlig ånde. Det er normalt tilgængelig for et relativt lavt mængde af penge, og mange mennesker har det i deres medicin kabinetter. For så vidt angår de ulemper er berørt, kan smagen vise sig ubehagelig for nogle, og peroxid kan irritere huden. Derudover, kan det forårsage sygdom eller endda dødsfald, hvis en person sluger en betydelig mængde af det.

Én af de profferne ved at bruge peroxid for mundskyl er dens evne at dræbe kim i munden. Sådanne bakterier kan bidrage til udviklingen af ​​halitosis, hvilket er det tekniske ord for dårlig ånde. Bakterier kan også bidrage til huller i tænderne. I virkeligheden, kan bakterier i munden sommetider forårsage infektion af de gummerne og andet blødt væv. Brug af hydrogenperoxid for mundskyl kan dræbe bakterier, og derfor hjælpe med at forhindre disse problemer.

En anden pro af at bruge brint peroxid for mundskyl er det faktum, at mange mennesker har det på hånd i deres hjem. Ofte, folk holder hydrogenperoxid i deres medicin kabinetter sammen med andre lignende produkter, såsom gnav alkohol og jod. Som sådan, er det normalt umiddelbart på hånden, når en person har brug for en regelmæssig eller lejlighedsvis mundskyl. Det kan komme i særligt handy, hvis en person glemmer at købe hans regelmæssig mundskyllevæske eller efter dental arbejde, når en person kan specifikt ønske ett kim fighter.

Ofte, diskussioner af de ulemper ved at bruge brint peroxid for mundskyl omfatter dens smag. Mange mennesker ikke nyder smagen af ​​peroxid eller produkter, der indeholder det. Hvis en person antipatier smagen, kan han nødt til at skylle sin mund flere gange for at slippe af den ubehagelige smag. Ligeledes, kan en person, der har en følsom gag refleks og en ekstrem modvilje for smagen af ​​peroxid have en vanskelig tid at bruge den uden at blive syg. For sådanne mennesker, kan maskering den smag med en mint smag bevise hjælpsom.

Skønt under anvendelse af hydrogen peroxid for mundskyl er generelt er sikkert, den omstændighed, at det kan godtgøre skadelige, når indtagne er en klar con. Et individ vil sandsynligvis være fint, hvis han skylninger med denne løsning, og spytter det ud, selv hvis han ved et uheld sluger et lille beløb. Hvis for meget er indtages, imidlertid, kan alvorlige problemer opstå, herunder afbrænding af den fordøjelseskanalen, kvalme, og opkastning. Derudover, nogle mennesker rapportere irritation, når denne kemikalie kommer i kontakt med huden.

Hvad er en konkav Bob Haircut?
Hvad er Mint Shower Gel?
Hvad er ett Spot Perm?
Hvilke Er de bedste tip til Holde Smukke Lips?
Hvad er fælles Deodorant Ingredienser?
Hvordan jeg Vælg den bedste flydende Eyeliner?
Hvad er nogle Allergivenlige produkter?
Hvordan vælger jeg den bedste føntørrer for sort hår?
Hvad er Shiatsu Massage?
Hvordan vælger jeg den bedste Graveret Compact Mirror?
Hvor effektiv er K-vitamin for karsprængninger?

Leave a Reply