Hvilke Er de Fordele og ulemper ved Dermabrasio for ar?

De vigtigste profferne ved at bruge dermabrasion for ar er, at det er en yderst effektiv procedure, og er ofte den eneste mulighed for dem med svær acne ar og visse andre betingelser, når klar, glat, hud er det ønskede resultat. Potentielle ulemper inkluderer prisen af ​​proceduren, muligheden for bivirkninger, og et undertiden ubehageligt inddrivelse proces.

Dermabrasion involverer anvendelse af en hud puffer eller sander hvilke funktioner små diamant partikler. Sommetider ett wire børste kan også anvendes. De normalt fastgjort til en lille indretning, som spinder slibemaskinen hastigt mod huden for at fjerne det øverste lag af væv. Denne kan skrabe væk ar og andre skønhedsfejl og tillade vævet nedenunder til at genopfylde sig selv og forbedre hudens tekstur.

Patienter kan vælge at anvende dermabrasion for ar fordi det ofte er yderst effektiv, især hvis mere end én behandling udføres. Selv om der er blidere metoder til forbedring af udseendet af arrede væv og andre pletter, kan dem med mere prominente eller mærkbar ar find dermabrasion at være de mest effektive middel til at forbedre deres hudens udseende.

Én potentiel ulempe ved anvendelsen af ​​dermabrasion for ar er, at det kan være ganske dyrt, især når mere end én behandling er påkrævet. Det bør kun udføres af en autoriseret kosmetisk kirurg eller en anden professionel som er uddannet i dens rette anvendelse. Dette øger dens omkostninger når der sammenlignes med procedurer eller behandlinger som kan udføres derhjemme eller i ikke-medicinske faciliteter. Forsikring dækker normalt ikke denne proceduren, eftersom den typisk er betragtes som kosmetisk i naturen.

En anden ulempe at bruge dermabrasion for ar, er, at opsvinget proces kan være ubehageligt. Hævelse og smerter er almindelige i områder, hvor den proceduren blev udført. Huden kan også blive vist rødt og plettet løbet af denne tid. Patienter kan være selvstændige-bevidste om deres udseende under den helbredende proces, så tid, taget væk fra arbejde kan være behov for. Dette øger de finansielle virkninger for nogle patienter.

Derudover, går dermabrasion bærer risikoen for visse bivirkninger. Disse kan omfatte allergiske reaktioner til den anæstesi anvendte i løbet af proceduren, ardannelse, hvis bufferen eller Sander er påføres med for meget pres, infektion, blødning, og sjældent alvorlige reaktioner til smerten medicin eller anæstesi, der fører til hjerteproblemer eller vejrtrækning problemer. Alle patienter bør overvåges omhyggeligt før, under og efter dermabrasion er udført. Dem med visse hjertet eller lungesygdomme betingelser kan rådes til at undgå denne procedure.

Hvad Er Pixel Laser Resurfacing?
Hvordan vælger jeg den bedste Shampoo for Gray Hair?
Hvad er fordele og ulemper ved anvendelse af olivenolie til tør hud?
Hvad er Propolis Cream?
Hvad er de bedste tips om at ansøge Mehndi for begyndere?
Hvordan vælger jeg den bedste Eye Makeup for ældre kvinder?
Hvad er de bedste tips til personlig hygiejne på arbejdspladsen?
Hvad Er bakkenbarter?
Hvordan vælger jeg den bedste Spiral Krøllejern?
Hvilke faktorer påvirke udgiften til en Øjenbryn piercing?
Hvad er de forskellige typer af Bryllup frisurer?

Leave a Reply