Hvilke Er de Fordele og ulemper ved Voksbehandlet Floss?

Dental floss kommer i mange typer, men en af ​​de mest mærkbare sorter af tandtråd byder på en voks coating. Voksbehandlet floss har mange fordele, da den smarte belægningen kan gøre det lettere at bruge på mange måder. For nogle brugere,, dog kan denne tykkere floss ikke være egnet til konfigurering af tænderne.

Voksbehandlet floss har en belægning af voks dækker en tynd nylon streng. Afhængigt den nøjagtige type af floss, du bruger, kan det voks være aromatiseret at gøre tandtråd mere behagelig. Den voks belægning på tandtråden kan tjene mange formål.

Floss med en voks coating tendens til at være mere robuste end ikke-voksbehandlet floss. For dem, der har små mellemrum, skarpe hjørner,, eller klodsede vinkler at beskæftige sig med, når brug af tandtråd de tænderne, kan dette tilføjede styrke være gavnligt. Det kan hjælpe forhindre, at tandtråden i at frynse eller bryde mens den er i brug.

Dem med seler ofte foretrækker voksbehandlet tandtråd af denne grund. De metal armaturer på seler kan nemt snag ikke-voksbehandlet floss. Voksbehandlet floss er også stivere og kan være lettere at tråder rundt seler og andre dentale inventar.

En anden pro af voksbehandlet floss er dens glat tekstur. Den voks gør det lettere for denne type tandtråd til at glide mellem tænderne. Dette kan være nyttigt for dem med tænder, der er opstillet meget tæt sammen. Imidlertid kan nogle individer foretrække ikke-voksbehandlet tandtråd for en lignende grund, fordi den ubelagte floss er lidt tyndere og derfor lettere at passe ind små rum. Det endelige valg på dette område vil afhænge af personlige præferencer og udførelsen af ​​forskellige trådtyper i ens enkelte tilfælde.

En con til voksbehandlet tandtråd, er den tekstur. Nogle personer kan finde den voksagtige fornemmelsen af ​​floss forstyrre. Kan det også være vanskeligere at gribe stramt, afhængigt den måde man holder floss.

Når der vælges floss, er det også vigtigt at overveje andre variationer bort fra overtrækket. Dem med meget store mellemrum mellem deres tænder bør overveje at bruge dental tape i stedet for tandtråd. Denne indstilling er meget bredere,, og kan fjerne plak fra rum, at regelmæssig tandtråd kun ville græsser. Valg af floss med et smag såsom mynte eller kanel kan gøre brug af tandtråd sjovere, og give en forfriskende ren fornemmelse.

Uanset af den specifikke type af floss valgte, tandlæger anbefaler kraftigt, daglig brug af tandtråd for alle individer. Brug af tandtråd hjælper med at fjerne plak og fanget fødevarer partikler, og er en vigtigt skridt i at forebygge tand henfald og gummi sygdom.

Hvad er Klorhexidin mundskyl?
Hvor ofte bør jeg Få en Manicure & Pedicure?
Hvordan vælger jeg den bedste hvide Toner for Hair?
Hvad er fordele og ulemper ved at bruge Henna for hår?
Hvordan jeg Vælg den bedste antioxidant Moisturizer?
Hvad Er Medicineret Hårvaskemidler?
Hvad er Antimikrobiel Mundskyllemiddel?
Hvad er fordele og ulemper ved Elektrolyse til hårfjerning?
Hvilke Er de forskellige typer af Hjemmelavet exfoliators?
Hvordan vælger jeg den bedste Makeover Software?
Er det farligt at bruge Nail Polish under graviditeten?

Leave a Reply