Hvilke Er de Fordele ved at benytte en C-vitamin Moisturizer?

Indtagelse vitamin C øger kroppens immunsystem og holder ens krop funktion ordentligt, men det er ikke den eneste måde, at fordelene af dette næringsstof kan opnås. En C-vitamin fugtighedscreme forsinker de virkningerne af aldring, og det blødgør og beskytter huden. Et aktuelt anvendelse af C-vitamin også lysner områder af huden, der er blevet påvirket af hyperpigmentering, helbreder stråling skader og reducerer inflammation. Mange kliniske undersøgelser har bekræftet disse fordele.

Ingrediensen Listen over mange anti-aging cremer og moisturizers omfatter C-vitamin, en velkendt antioxidant. Dette vitamin er blevet klinisk vist sig at forbedre og forsinke de tegn på ældning. C-vitamin fugtighedscreme hjælper med at fjerne almindelige klager, såsom alder pletter, fine linjer og rynket hud. Det øger også produktionen af ​​kollagen, et protein der er ansvarlig for hudens fasthed. Disse er nogle af de grundene til, at mange dermatologer vælger behandlinger, der omfatter topikal-vitamin C for deres patienter.

C-vitamin findes i mange sunblock formler, fordi det beskytter hud fra skader forårsaget af skadelige ultraviolet (UV) stråler, herunder UV A og UV B. Det også menes at neutralisere de negative virkningerne af forurening og farlige kemikalier. Mange mennesker bruger C-vitamin fugtighedscreme på ansigt og hals, men den også kan anvendes på de arme, ben, bryst, ryg og abdomen.

Foods, der indeholder C-vitamin støtte i reduktion af hævelse og inflammation, og det samme er sandt for et vitamin C fugtighedscreme. Fugtighedscreme, der indeholder C-vitamin kamp betændelse, der er forbundet med søvn afsavn, dårlige kostvaner og sundhedsmæssige betingelser. Nogle kosmetik virksomheder kombinerer C-vitamin og te ekstrakt for en ekstra-potent inflammation fighter. Den fugtighedscreme bør anvendes mindst to gange om dagen for en til at modtage de maksimale fordele fra disse kraftfulde antioxidanter.

Adskillige faktorer kan forårsage stråling skader, såsom kemoterapi, hyppige røntgenstråler eller udsættelse for nukleare materialer. Bivirkninger af stråling skader inkluderer kvalme, sår i munden og hud, der er rød eller kløende. Topisk vitamin C lindrer irriteret hud, der er er forbundet med stråling skader og hjælper hud begynder den helbredende processen.

Medicinsk forskning og kliniske undersøgelser har vist, at topikal C-vitamin har mange sundhedsmæssige fordele, selv under gentagne undersøgelser. Undersøgelser har bevist, at denne antioxidant nedsætter rynker og lysner hyperpigmentering på ansigtshuden. De Virkningerne af vitamin C på collagen syntese, inflammation og UV-skader er også blevet vist sig at være gavnligt. Nogle undersøgelser har vist, at-vitamin C muligvis hjælpe i acne reduktion, men resultaterne var ufyldestgørende som af 2011.

Hvordan læser jeg Kosmetik etiketter?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Dreadlocks Shampoo?
Hvad er Home Elektrolyse?
Hvad er ett Lotion Varmere?
Hvordan vælger jeg den bedste ansigtsbehandling til kombineret hud?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Glycolic Acid Toner?
Hvordan vælger jeg den bedste Claw Clip Hair Piece?
Hvordan vælger jeg den bedste Lavendel parfume?
Hvad er Hair Mousse?
Hvordan vælger jeg de bedste skrå pincet?
Hvad er Peel-Off Nail Polish?

Leave a Reply