Hvilke Er de forskellige typer af Eyelash Products?

Der er sorter af øjenvippebørster produkter, der kan bidrage til at forbedre ens øjne. Den mest populære og udbredte produkt er mascara, hvilket kan komme i flere forskellige farver og formler. Falske øjenvipper, kan limen bruges til at anvende dem, og curlere er almindelige øjenvippebørster produkter så godt. Selvom det ikke er så bredt anvendt som andre øjenvippebørster produkter, sera til at bede vækst og farvestoffer til øjenvipper er også tilgængelige i flere dele af verden.

Mascara betragtes som en dagligt syn i kosmetik, og er ofte kapret som ett af de få skønhed punkter at de, der bruge makeup ikke kan leve uden. Dette øjenvipper produkt, der midlertidigt nuancer vipperne, og kan øge længde, volumen, og støtte i curling. Typisk påføres med en spooles børste, mascara er fås i en række forskellige farver, med brun og sort værende den mest almindelige, selv om klare, blå, og violet er også tilgængelige, blandt andre farver.

For dem, der ønsker en mere dramatisk resultat, at mascara ikke kan give, er falske øjenvipper et populært produkt. Disse er oftest tilgængelige i fuld, halv, og enlige vippe sæt, og anvendes på vipperne linje med en specialiseret lim. Kortere falske øjenvipper kan gøre sparsom piskeslag vises fyldigere, mens længere vipperne kan tilføje dramatisk længde. Nogle er ikke meningen, at se naturlig, og omfatter unikke krøller, Sparkles, eller andre motiver på de tips. Disse kan også komme i talrige farver, skønt sort tendens til at være den mest almindelige.

Øjenvipper curlers kan bruges med eller uden mascara eller andre øjenvippebørster produkter, og hjælpe at bøje vipperne opad, hvilket gør de øjne ser større og mere åben. Dette produktet typisk ligner en klemme, og de øjenvipper er placeret i mellem to stykker. Håndtaget bruges til at lukke klemmen omkring de øjenvipperne, midlertidigt curling dem. I de fleste tilfælde, er de klemmerne simpelthen lavet fra et stykke af plast eller metal, selv om der er opvarmede øjenvippebørster curlere til rådighed, der tendens til at gøre piskeslag holde en krølle længere end de normalt ville med standard curlers.

Hvorvidt resultatet af genetik eller en spørgsmål om sundhed, lider mange mennesker fra kortere-end-gennemsnittet, eller sparsomme piskeslag. Af denne grund, betød sera til at foretage de øjenvipperne at vokse er ved at blive en af ​​de mere populære øjenvippebørster produkter tilgængelige på markedet. Anvendt ved den vipperne linjen dagligt, har mange mennesker bemærket et synligt mængde af vækst i deres piskeslag over flere måneder, selv om undersøgelser, der beviser, at mange af disse produkter arbejde er begrænset. Serummer er også tilgængelige i mascara form,, midlertidigt toning og forlængelse de øjenvipperne, mens du bruger specialiserede ingredienser, for at øge længde permanent.

Én af de mest kontroversielle øjenvippebørster produkter er farvestoffer, som er beregnet til at tonfarve vipperne en mørkere farve permanent, eller indtil farven til sidst vokser ud. Når det påføres af en professionel, kan disse produkter være effektiv. På trods af dette, kan anvender øjenvippebørster farvestoffer derhjemme forårsage alvorlige problemer med øjnene, potentielt blinding en person eller der forårsager andre problemer med synet.

Hvordan vælger jeg den bedste garvning seng Cleaner?
Hvad er de forskellige fedtet hår Retsmidler?
Hvordan kan jeg fjerne kropslugt?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Beard Razor?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Tea Tree Lotion?
Hvad Er Strand-by-Strand Hair Extensions?
Hvordan vælger jeg den bedste føntørrer for sort hår?
Hvilke Er de Fordele og ulemper ved Barbering med Olive Oil?
Hvordan forhindrer jeg skæl?
Hvordan laver jeg Henna?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Natural Face Moisturizer?

Leave a Reply