Hvilke Er de forskellige typer af Kosmetik Flasker?

Kosmetik flasker kommer i forskellige størrelser og former. De mest almindelige figurer ses i kosmetik flasker er cylindriske, ovale, og rektangulære, men nogle sport unikke former. De fleste kosmetik flasker er lavet af plast eller glas, og har sædvanligvis låg eller hætter fremstillet af metal eller plast. Nogle af de produkter emballeret i kosmetik flasker inkluderer shampoo, balsam, flydende foundation makeup, neglelak, og neglelak remover. Andre produkter fundet i kosmetik flasker er brusebad gel, ansigts sæbe og toner, talkum pulver, og flydende hånd sæbe.

Formen, størrelse, og materiale, der anvendes i fremstilling af nogle kosmetik containere bestemmes i reglen ved ingredienserne. For eksempel, bliver ansigtscremer og cremet øjenskygger og blushers sædvanligvis forbundet med små, runde glaskrukker med brede Munde, mens den ekstra hud lotions generelt kommer i høje beholdere med en smal åbning ved toppen. Nail poleringsklude flasker er som regel små og lavet af glas, mens neglelak remover kommer i større plastflasker. Parfume generelt kommer i små glasflasker, mens krop lotion, shower gel, shampoo, og conditioner er pakket i store plastflasker.

Ligesom tøj stilarter forandring, visse udformninger af kosmetiske flasker også ændre gennem årene. For eksempel, har nogle plastflasker til opstuvning shower gel en krog på ene ende, så de kan hænges fra bruseren gardinstang eller bruser hoved. Dette er et moderne nyskabelse, idet kroge ikke blev anvendt med nogen type af kosmetik flaske, indtil sidste del af det 20. århundrede.

Antikke parfume flasker var generelt mere overpyntet end dem, der anvendes til at pakke parfume og eau de cologne i dag. Nogle kosmetik firmaer tilbydes flasker med snurrige former, herunder biler, hunde, julekort, ornamenter, Santa Claus og andre menneskelige figurer. En anden forskel mellem de antikke kosmetik flaskerne og samtidskunst kosmetik emballage er, at de gamle flasker var ofte præget med information såsom virksomhedens navn og mængde af produktet indeni. I dag, er denne information oftest forsynet med Mærkaterne på beholderne i stedet for prægning glasset.

Kosmetik flasker kræver låg eller hætter at sikre de indholdet fra at spilde eller lækkende, og for at opretholde enhver duft. Nogle flasker har gevindskårne åbninger, således at ett låget kan skrues på, mens andre ikke er gevind og har plasthoveder at snap på. Flasken åbningen har til at være i stand til til at give en stram, sikker pasform, at ikke kun vil forhindre lækager, men også tillade enhver mekanisme såsom en pumpe eller spray til at fungere korrekt.

Hvad er hår Shine Spray?
Hvad er Marine Collagen?
Hvordan vælger jeg den bedste Dry Skin Therapy?
Hvad er en side Comb?
Hvad er Licorice Lotion?
Hvordan vælger jeg den bedste hårtab afhjælpe?
Hvad er fordelene ved en Baking Soda Face Scrub?
Hvordan vælger jeg den bedste Silver Comb?
Hvad er en parfume Store?
Hvordan vælger jeg den bedste Nail Polish Holder?
Hvordan vælger jeg den bedste Cold Wax?

Leave a Reply