Hvilke er de forskellige typer af kosmetisk kirurgi Implants?

Der er mange forskellige typer af kosmetiske kirurgi implantater der kan bruges at forstærke områder af kroppen. En af de mest populære og godt-kendte typer af kosmetiske kirurgi implantater er brystimplantater. Der er også flere forskellige ansigtsudtryk implantater til rådighed, herunder dem, for den kinder, hage, og kæbe. For dem, der gerne vil til at ændre formen på deres balder, er der endda forskellige typer af kosmetiske kirurgi implantater, der kan arbejde.

Brystimplantater er bruges til at øge størrelsen og ændre formen af ​​en mand Herre eller kvinde ‘s bryster

, når disse anvendes på mænd, er proceduren kendt som pektorale augmentation. De implantater selv er fyldt med enten saltvand eller silikone gel, afhængigt af præference af patienten og anbefaling af lægen. De indsættes ind i et lille indsnit i huden og derefter fyldt til den ønskede størrelse. Den placering af disse typer af kosmetiske kirurgi implantater kan ændre formen og endog løft bryst eller pektorale område.

Mange forskellige typer af ansigtsudtryk kosmetisk kirurgi implantater er til rådighed at forbedre de generelle æstetik af en persons ansigt. Kaebe implantater kommer i flere forskellige former og størrelser, og kan anvendes til at forøge fremhævelse eller at korrigere asymmetriske kinder. De kan også hjælpe at vende den ældning processen ved at udfylde de områder,, der naturligt mister volumen med tiden.

Chin implantater er ofte bruges til at korrigere ansigts deformiteter eller til at oprette en stærkere udseende ansigt. Disse implantater kommer i ett mange forskellige størrelser, og er indsættes gennem ett indsnit inde i munden, begrænsende ardannelse. De giver et alternativ til andre mere ekstreme former for facial kosmetisk kirurgi til at balancere ud af mere fremtrædende træk.

Jaw implantater bidrage til at forbedre den overordnede symmetri og struktur af ansigtet. Disse kosmetisk kirurgi implantater er specielt lavet til hver patient fra en støbeform taget af kirurgen. Den Implantatet er derefter støbt i silikonegummi og indsættes gennem munden. Disse anvendes kun i patienter, der ikke har nogen medicinske spørgsmål fra en aftog øverste eller nederste kæbe.

Mange kosmetiske kirurgi patienter vælger balder augmentation for at forbedre det overordnede udseende af deres lavere halv, og bagdelen implantater er populære blandt både mænd og kvinder. De Implantaterne selv er lavet fra semi-faststof silicone i et forsøg at efterligne den naturlige fornemmelse og formen af ​​bagsiden. De kan anvendes til at tilvejebringe lift og mere facon, eller som et middel til at skabe et større, blødere back ende. Indsnit fremstilles typisk i den krølle af de balder, hjælper med at sikre at der er minimal ardannelse.

Hvad er de forskellige typer af Dreadlock Styles?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Shiatsu Massager?
Hvad er Vegan Nail Polish?
Hvad er Propolis Cream?
Hvordan vælger jeg den bedste børstet Design?
Hvad er Hydroquinon?
Hvad er de bedste tip til Foot Eksfoliering?
Hvad er den bedste måde at forbedre Gule tænder?
Hvordan Lysere en Dark Lyske?
Hvordan vælger jeg den bedste Salicylsyre Shampoo?
Hvad er barbering Oil?

Leave a Reply