Hvilke Er de forskellige typer af Pande hairlines?

Der er mange typer af pande hairlines, og hver er unik, men de fleste betragtes regelmæssig eller uregelmæssig baseret på symmetri af hårgrænsen. Inden for disse to kategorier, er der tre anerkendte pande hairlines. Den enkens peak, den høje hårgrænsen, og den vigende hårgrænse er almindelige. De kan være regelmæssig eller uregelmæssig og forekomme hos både mænd og kvinder. Hairlines kan også blive påvirket af hårtab, enten fra mandlig eller kvindelig mønster skaldethed eller andre hår lidelser.

Hairlines typisk falder i en af ​​to kategorier: regelmæssige eller uregelmæssige. Regelmæssige hairlines er symmetriske, glatte, og uafbrudt. De kan være squared-off eller afrundet, afhængigt facial form. Uregelmæssige hairlines er ikke glatte, lige linjer. I stedet, kan de følge områder langs hovedet, ligesom de templer, eller andre dele af knoglestruktur, med multiple toppe og dale i linjen.

Den enkens peak hårgrænsen har et punkt ved midten af ​​panden, indramning ansigtet i en modificeret hjerte facon. Den peak kan være ganske lille eller meget udtalt. Der er forskellige teorier af etymologi af navnet, herunder en overtro, at sagde, at funktionen var en varsel om eventuel widowing til et forbindelse med en arkitektonisk feature på gammel-gammeldags strand hjem, at inkluderet et lille, høj balkon hvor kvinder afventer deres ægtemænd kunne står og se for skibe.

En anden pande hårgrænse er faktisk en resultat af længden af ​​panden mellem de øjenbrynene og den hårkant selv. Cirka 2 til 2,5 inches (5 til 6 cm) for kvinder og op til 3 eller 3,5 inches (8 cm) til mænd er overvejes gennemsnit. En længerevarende måling er kendt som en høj hårgrænse eller en Tudor hår. Den kaldenavn kommer fra en populær stil i det 16. århundrede, i løbet af regeringstid af Queen Elizabeth i England, når kvinder almindeligt plukket deres hår at opnå en højere hårgrænse.

Nogle pande hairlines skyldes til hårtab. Den vigende hårgrænse typisk indtraf, til den venstre og højre for midtpunktet af hårgrænsen. Som det hårtab fortsætter, den linje bliver mere distinkt, danner formen af ​​en afrundet M, med midtpunktet ofte resterende intakt.

Personer, der har lidt hårtab kan få deres hår erstattet med kirurgi. Hårtab udskiftning kirurgi typisk indebærer at fjerne donor-hår fra et andet område af hovedet eller organ, og placere dem i det ønskede sted. Processen er minutiøse, tidskrævende, og bekostelige. Normalt, patienten rådfører sig med lægen at bestemme den panden hårgrænsen, at er passende for den patientens ansigts facon. Slightly uregelmæssige pande hairlines foretrækkes som noget alt for perfekt kan se kunstig.

Hvordan vælger jeg den bedste Shampoo for Gray Hair?
Hvad Er Travel Cosmetics?
Hvad er Volume Mascara?
Hvad er de bedste tip til Facial Efterbehandling?
Hvad er mund Pimpsten?
Hvilke Er de forskellige typer af Beard Products?
Hvilke Er de fælles årsager til Underarms kropslugt?
Hvordan jeg Vælg de bedste billig Mineral Makeup?
Hvad er Licorice Soap?
Hvordan vælger jeg de bedste Facial Svampe?
Hvordan vælger jeg den bedste hårtørrer til mænd?

Leave a Reply