Hvilke Er de forskellige typer af Tandbørstehår?

Den stivhed af tandbørste børstehår er grundlæggende kategoriseret efter blødt, middelhårdt og hårdt selv om der er yderligere typer såsom ekstra blød. Medmindre en tandlæge anbefaler en anden børster type, er de fleste mennesker bedst ved hjælp af bløde eller ekstra bløde tandbørster. Hard, såvel som nogle mellemstore, tandbørste børster kan være svært på de gummerne ved at forårsage dem til at slides væk. Det kan føre nødt til at have omfattende, og dyre, dental arbejde at reparere skader på tandkød. Børstehår på tandbørster varierer i deres længde – mange er alle én højden mens andre feature forskudt børsteorme længder designet til at passe ind i ujævne tand overflader.

Et batteri-drevne tandbørste har ofte korte børstehår. Tandbørste børstehår på alle typer stilarter er normalt i lige, endda rækker, men med trekantede-formede børstehoveder, vil mønsteret variere. Nogle trekantede tandbørster kan justere i forskellige vinkler lignende dentale instrumenter bedre at kunne nå bagsiden af ​​munden og i mellem tænderne.

Både syntetiske og naturlige tandbørster børsteorme typer er tilgængelige i dag selv om syntetiske stoffer er langt mere almindelige. Nylon og polyester er de vigtigste syntetiske materialer anvendt til tandbørste børstehår. Nogle designer tandbørste mærker udstyret med groft ornens hår børster. Før syntetiske blev normen for tandbørste børstehår, ornens og hest hår børsteorme typer kun blev anvendt. Naturhår måske ikke være så modstandsdygtige over for bakterier som den syntetiske slags

også, de er mere sandsynligt at falde off børsten.

Mens mange tandbørste børstehår er hvide eller off-white, kan de være enhver farve. Nogle typer af tandbørster, der kombinerer forskellige børsteorme højder betyde hvert niveau med en anden farve. Ligegyldigt hvilken slags børster en tandbørste har, alle børsteorme typer tendens til at flade inden for få måneder. Tandbørster, der anvendes daglig bør skiftes mindst hver tredje måneder i henhold til mange dentale eksperter.

De længere tandbørster der anvendes, desto mere den børstehårene beholde affladning og breder fra hinanden snarere end at stå lige til bedst rense tænderne. Ligesom en husholdning scrub børste anvendes til at rense hårde pletter, børster flad eller knust tandbørste ikke virker såvel som opretstående dem. Uden at ændre tandbørster hver tredje måned eller oftere, skal du køre brugere risikoen for ikke at være i stand til at skrubbe deres tænder ordentligt såvel som effektivt at fjerne den klæbrige film, der hedder plak, som kan bygge op på tandoverfladerne til at forårsage forfald. Når du vælger en rejse sag til at holde en tandbørste, bør der udvises forsigtighed at finde en, der ikke knuse børstehårene. Billig, foldning rejseomkostninger tandbørster kan være lavere i kvalitet

kan det være bedre at købe en god børste med bløde børstehår.

Hvordan Kan jeg forhindre Brassy Hair?
Hvad er fordelene ved Almond Oil for hud?
Hvad er Mineral Mascara?
Hvad er de forskellige typer af hårspray produkter?
Hvordan kan jeg pleje for lange bakkenbarter?
Hvad er Ayurvedic Hair Oil?
Hvad er Nail Polish Remover?
Hvad er et hår Manicure?
Hvad er Mineral Blush?
Hvordan vælger jeg de bedste mænds hår Spray?
Hvad er forskellen mellem et tekstureringsmiddel og Relaxer?

Leave a Reply