Hvilke Er de forskellige typer af Urea Lotions?

Urea lotions har forskellige anvendelser og komme i forskellige typer til at løse forskellige hudproblemer. De mest almindelige typer er topiske lotions, ansigts moisturizers samt urinstof cremer. Andre urinstof lotioner til rådighed for forbrugerne har hovedbund pleje og antibakterielle applikationer. Disse produkter arbejde som en fugtighedscreme på de berørte områder og kan dræbe skadelige organismer på huden.

Den mest populære brugen af ​​urea lotion er den rehydrering af tør hud. Disse hudproblemer opstår, når for meget vand fordamper fra det ydre lag af hudceller, og når de naturlige olier på huden overfladen få strippet på grund af alder og vask. Topiske urinstofgrupper lotioner kan behandle tør hud ved at trænge det ydre lag og forbedre hudens evne til at holde fugt. De moisturizing ingredienser blandet i med de urinstofforbindelser lotion tilvejebringe ekstra olie til hudens overflade, hvilket forhindrer vand fra fordampe i fremtiden.

Urea evne til at låse i fugt, gør det også en kraftfuld ingrediens i ansigts moisturizers. I modsætning til andre lotion og cremer, der indeholder mineralsk olie og lipider, som kun moisturize hudens overflade, går urinstof creme dybt ind i huden lag, og bevarer vand internt. Dette gør huden smidig og blød i længere perioder tiden, efterhånden som sammenlignet med ikke-urinstof produkter. Urea lotion kan ikke forbedre hud, der er allerede er chapped eller solskoldet, dog, og det bør aldrig anvendes på åbne sår eller rå hud.

Nogle æstetikere og læger anbefaler, urea lotion til behandling af skællende hud på hovedbunden. Urinstofgrupper hovedbund lotioner kan bruges til at adressere tilbagevendende dandruff eller til at kontrollere fedtet hovedbund eller hår. Efter at hår er vaskes med en mild shampoo, bliver lotionen påføres på hovedbunden, indtil de ramte områder fuldstændigt er dækket. Eksperter rådgive enkeltpersoner til forlade lotion på hovedbunden natten over til maksimere resultater, skønt dette afhænger af en læges evaluering af patientens hud. Den urinstof trænger ind i hovedbunden til at bringe vand inden for de hud lagene og holde dem der, giver landet en lang-sigt, løsning på hovedbunden afskalninger.

Andre urinstof lotioner anvendes som en komplementær behandling til bakterielle hudinfektioner. Scalp lotions med urea er designet til at slippe af med de bakterier, der forårsager afskalning og skæl. Når de anvendes til de negle, kan urinstofderivater cremer hjælpe med at eliminere søm svamp ved at forbedre hudens evne til at absorbere svampemidler medikamenter. I denne henseende,, bør dog urinstofderivater lotion bruges som supplerer på en behandling, og ikke som en behandling selv.

Hvad er de bedste tip til Self Tanning?
Hvad er en hals Beard?
Hvordan slipper jeg af med skæl Flakes?
Hvad er de forskellige typer af duftstoffer?
Hvad er Marine Collagen?
Hvad er Børne Cosmetics?
Hvilke Er de bedste tip til Chest Waxing?
Hvad er de bedste tips til mænd med fedtet hud?
Hvad er en fedtsugning Kanyle?
Hvad er Face Serum?
Hvad er et hår Manicure?

Leave a Reply