Hvilke Er de forskellige typer Topikal Hyaluronic Acid?

Topisk hyaluronsyre typisk kommer i to former: hyaluronsyre serum og hyaluronsyre creme. Hyaluronsyrefraktioner sera tendens til at være lysere, mens hyaluronsyrefraktioner cremer have en tungere konsistens. Den procentdel af hyaluronsyre i et serum eller fløde varierer efter produkt, og mange af disse produkter have andre hud-venligtsindede ingredienser tilsættes.

Hyaluronsyre er et naturligt stof findes i den menneskelige legeme. Er det kendt at hydrat og smøre, samt de højeste koncentrationer af hyaluronsyre i det menneskelige legeme findes i fælles og øjet fluider. Det er nødvendigt, hvis hjerteklapper skal fungere korrekt, og det også er nødvendigt for huden, der indeholder mere end halvdelen af ​​kroppens forsyning af smøremiddel.

Det organ er naturligt forekommende udbuddet kan drænes mere hurtigere ved udsættelse for vira, for meget riboflavin, og ultraviolet stråling. Hyaluronsyre er også kendt for dets evne til at binde fugt til huden og til at regulere cellefornyelsen. Således, topiske hyaluronsyrepræparater hudplejeprodukter – både sera og cremer – er vist sig at øge hudens blødhed og elasticitet.

Topikale hyaluronsyrepræparater sera er generelt vegetabilsk glycerin-baserede eller aloe-baserede, som tegner sig for deres lighter tekstur. Topiske hyaluronsyrepræparater cremer er ofte olie-baserede, som tegner sig for den tungere konsistens. Olie almindeligt anvendte omfatter jojoba, solsikke, og macadamianød. Den procentdel af hyaluronsyre fundet i topiske hyaluronsyrefraktioner produkter kan være så høj som 65 procent, mens andre kan have mindre end 15 procent hyaluronsyre. Tilføjet ingredienser, betød til yderligere at forbedre hudens tone og tekstur omfatter vitamin C, alpha lipoic syre og dimethylaminoethanol (DMAE).

To forskellige metoder bruges til at skabe hyaluronsyre. En måde er at vokse det fra bakterier i et laboratorium, mens den anden er at udvinde det fra pik sin kamme eller kylling brusk. Skincare produkter med bakterier-vokset hyaluronsyre bliver ofte mærket vegetar eller veganer. Hyaluronsyrepræparater sera og cremer mærket non-veganer hyppigt modtage, at tag, fordi hanen lod kammen ekstraktion metode blev anvendt i sin produktion.

Uanset hvilken type af topisk hyaluronsyre anvendte produkt, de fordele er vist ved at påføre hyaluronsyrefraktioner forberedelser til ens hud medtage forbedring i hudens elasticitet, blødhed, og tekstur, og et fald i fine linier. Forskning har vist, at dens fordele ikke er begrænset til huden, men populær deres brug til dette måtte være. Det har også vist sig at lette smerte og som et resultat mobilitet løft i patienter, der lider af osteoarthritis, og dets anvendelse i hastighed sårheling og behandling hjerneskader er også under overvejelse.

Hvad er Cyber ​​Dreadlocks?
Hvad er Licorice Lotion?
Hvad er de bedste tip til Hair Strigler?
Hvad er de bedste tips til at tørre Curly Hair?
Hvad er ett Dermabrasio Machine?
Hvad er de bedste tips til at fremme hårvækst hos kvinder?
Hvordan Skal jeg Vælg den bedste Kind of Hår Styling Produkter til Mig?
Hvad er Vanilla Parfume?
Hvad er Demi-Permanent hårfarve?
Hvad er en gradueret Bob?
Hvordan jeg Trim en fipskæg?

Leave a Reply