Hvilke Er fordelene ved Tea Tree Oil til Skin?

Tea tree olie til hud er antimykotiske, antibakteriel, og antiseptisk. Dette gør det en ideel løsning at gælde for hud, der har haft problemer med bakterier ophobning og svamp infektioner, såvel som andre typer hudlidelser. Mens tea tree olien ikke er godkendt af officielle lægelige sammenslutninger, anekdotiske beviser i svamp og bakterielle infektioner gøre det et naturligt produkt, der anvendes af mange.

Nogle af de mest almindelige anvendelser af tea tree olie til hud lidelser omfatter dem, som er nødt til at gøre med svamp infektioner og acne. Mange enkeltpersoner, der ønsker at prøve hjem retsmidler i stedet for at at bruge penge på dyre recepter med mulige bivirkninger gælde tea tree olie til deres negle, hvis de er lider af fodsvamp. Nogle brugere af te tree olie kan opleve ett lindring af symptomer, men det er først efter regelmæssig og langvarig anvendelse af olien. I nogle tilfælde, kan det tage måneder før den symptomerne subside.

De bakterier forbundet med acne kan også reagere godt til anvendelsen af ​​te tree olie. Mange mennesker, der lider fra acne kan finde lindring af pustler og bumser, når olien er blevet påført på huden og spredningen på tværs af det på en regelmæssig basis. Olien kan arbejde fordi det dræber bakterier, der er associeret med de bidragydende til dannelsen af ​​acne.

Dem, der lider vaginale infektioner kan også du prøve at anvende den til område for ett reduktion i ubehag forbundet med disse typer infektioner. Der kan være en lidt af en brændende fornemmelse under oprindelige begæring. Det kan også rydde op virkningerne af gær infektioner, hvilket kan synes at være en konstant oplevelse for nogle kvinder.

De, interesseret i at bruge tea tree olie bør informeres om, at indtagelse af det mundtligt kan føre til alvorlige sundhedsproblemer problemer. I Desuden, kan nogle mennesker oplever mild irritation når de ansøger tea tree olie på huden. Mens tea tree olie anses for at være en stor naturlig oprejsning ved mange mennesker, medicinske fagfolk advare om at der er nødt til at være flere studier gjort med hensyn tea tree olie ‘s effekt i behandling af sygdomme og lidelser i huden.

Hvordan jeg Vælg den Bedste Natural Face Moisturizer?
Hvordan Må jeg Vælg de bedste produkter til Back Acne?
Hvilke Er de fælles årsager til en Dry børstet?
Hvad er mine muligheder for fastsættelse af Crooked Teeth?
Hvordan vælger jeg den bedste Akupressur Massager?
Hvad er et hår Manicure?
Hvad er Cyber ​​Dreadlocks?
Hvordan vælger jeg den bedste Shampoo for Thick Hair?
Hvordan jeg Vælg den bedste Perm for Short Hair?
Hvad er forskellen mellem Hair Styling Wax og Hair Pomade?
Hvordan vælger jeg de bedste råvarer Shea Butter?

Leave a Reply