Hvilke Er Paraben-Free Cosmetics?

Paraben-frie kosmetik er makeup, og skønhed produkter, der ikke indeholder ingredienser fra den parabener familien af ​​tilsætningsstoffer. Disse kemikalier, som anvendes i kosmetiske og fødevarer produkter som anti-svampe-og anti-bakteriel midler, har været knyttet til østrogen abnormaliteter i nogle videnskabelige studier. Derudover, nogle mennesker har en allergi til at parabener, og dermed nødt til at søge out parabener-gratis kosmetik i for at undgå at udløse en reaktion.

Der er mange forskellige typer af parabener, der kan vise op i kosmetiske produkter. Nogle af de mest almindelige ingredienser der indikerer at en produkt ikke er paraben-fri befinder methylparaben, propylparaben, og parahydroxybenzoesyre. Enhver ingrediens, som inkluderer præfikset “para” er formentlig vil blive en paraben kemikalie. Siden viden om den potentielle skadelighed af parabener er hverken udbredt eller fuldt ud accepteret, behøver virksomhederne generelt ikke opregne parabener som en ingrediens, der kan forårsage allergi, som de ofte gør med møtrik, hvede, eller soja ingredienser.

Kosmetiske selskaber, der er mod brugen af ​​parabener vil ofte liste at de er fri af parabener på kassen eller flaske. Forbrugerne skal være på vagt, imidlertid, af ethvert kosmetisk middel, at simpelthen lister sig selv som naturlig, organisk, eller naturlægemidler. Medmindre en ingrediens liste, dukker op ingen tegn på parabener, eller den emballagen udtrykkeligt hedder, at produktet er fri for parabener, de sandsynligvis at eksistere i produktet.

Det kan hjælpe at vide, hvilke slags af produkter er sandsynligvis have parabener-baserede ingredienser, så paraben-fri kosmetik kan søges som et alternativ. Shampoo, balsam, hår farvestof, self-garvning lotion, solcreme, og de fleste makeup produkter indeholder ofte parabener. Valg kroppens vaske, barberskum, hud lotion, og endda sæbe kan alle betyde problematiske shopping beslutninger for alle med parabener allergi. Heldigvis, mange virksomheder nu tilbyde parabener-gratis kosmetik i disse kategorier, at sikre, at dem, der kan ikke tolerere de kemikalier har en levedygtigt produkt mulighed.

Paraben-fri kosmetik kan købes gennem skønhed butikker, online købmænd, eller endda i nogle sundhed-orienterede butikker. Store sundhed-food butikker ofte have kosmetiske sektioner, der specialiserer sig i økologiske, naturlige produkter, herunder parabener-frie linjer. Når du køber produkter online, være sikker på at læse ingrediens lister omhyggeligt at luge ud eventuelle parabener-holdige produkter før du bestiller. Hvis en virksomhed for nylig har ændret sin formel eller annonceret en nyt produkt, kan det være en god idé at re-check de ingredienser, at sikre at ingen parabener er blevet tilføjet. Mens det kan tage lidt indsats for at finde parabener-gratis kosmetik, kan søgningen være det værd for alle med en allergi eller østrogen bekymringer.

Hvordan vælger jeg de bedste Quick frisurer til Long Hair?
Hvordan vælger jeg de bedste fedtet hud produkter?
Hvordan vælger jeg den bedste Base Coat?
Hvordan kan jeg finde Udgåede Köln?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Hair Perm?
Hvilke Er de forskellige løsningsmodeller for Hair Transplant Repair?
Hvad er de forskellige typer af hårspray produkter?
Hvad er en mobil Manicure?
Hvad er forskellen mellem Face Cream og Body Lotion?
Hvordan vælger jeg den bedste Aftershave Gel?
Hvad er neglebånd?

Leave a Reply