Hvor effektiv er K-vitamin for karsprængninger?

K-vitamin er en populær hjem afhjælpe for sådanne problemer som karsprængninger og strækmærker og blå mærker, men effektiviteten er ikke bevist af den medicinske forskning. Grundlaget for den tro, at vitamin K for karsprængninger er en passende behandling skyldes, at det hjælper blodet til at størkne. Teorien er, at en blodprop ville stoppe strømmen af ​​blod til en uskøn spider vene og mindske dens udseende. Denne teori er forkert, fordi karsprængninger ikke er forårsaget af overdreven blødning eller for lidt vitamin K i kroppen.

Karsprængninger, som ofte kan findes på benene eller i ansigtet, er blodkar, der kan ses gennem huden. De er et fælles problem, der påvirker så meget som 60 procent af befolkningen. Flere kvinder end mænd får karsprængninger, og tilstanden stiger med alderen. Der er mange årsager til karsprængninger, herunder skader og arvelighed. Medvirkende faktorer indbefatter hormoner, fedme og abdominale tryk af forstoppelse eller en stram beklædningsgenstand, såsom et bælte, blandt andre forsnævringer. Folk, der har til at stå for en stor del af deres hverdag også er en øget risiko.

Læger ofte ordinere specielle strømper og ben elevation til at lette karsprængninger og de relaterede åreknuder. Walking er nyttig, som er vægttab for overvægtige patienter. Der er mange vitamin K cremer og lotions på markedet, men lægerne normalt ikke foreskriver vitamin K for karsprængninger. For meget vitamin K kan være skadeligt for mennesker med nyre-og leverproblemer.

Folk, der bruger K-vitamin for karsprængninger gnide det på huden som en creme eller lotion. Vitamin K er også tilgængelig i tabletform. Tage vitamin K oralt kan forårsage alvorlige problemer, men på grund af dets koagulation egenskaber. Det kan interagere negativt med visse receptpligtig medicin, især blodfortyndende medicin, og det kan også føre til uønskede og farlige blodpropper.

Vitamin K har vist sig at være en effektiv behandling for nogle blødningsproblemer og en mangel på tilstrækkelig vitamin K i kroppen. Det er også menes af nogle mennesker til at være effektive for osteoporose, hjertesygdomme og forhøjet kolesterol. Ligesom med vitamin K for karsprængninger, men mere forskning er nødvendig for at bevise disse påstande.

Hvad er Cheek fedtsugning?
Hvordan vælger jeg den bedste Mini Facial?
Hvad er de forskellige typer af Øjenbryn Piercinger?
Hvad er Hovedbund skæl?
Hvordan kan jeg få mine tatoveringer fjernet?
Hvad er mat Lip Gloss?
Hvad er de bedste tips til at fremme hårvækst hos kvinder?
Hvilke Er de fordelene ved Mint Shampoo?
Hvordan vælger jeg den bedste billige skønhed leverancer?
Hvad er de forskellige typer af Eye Makeup?
Hvordan kan jeg fjerne hår under armene?

Leave a Reply