Hvor effektive er Tea Tasker til poser under øjnene?

Anvendelse af te poser til hævede øjne er en populær hjem afhjælpe. Angiveligt, koffein fra kaffe kombineret med kulde teposer, der er nedkølet til at reducere opsvulmning og rødmen. Der er imidlertid ingen afgørende beviser for, at te poser er mere effektive end nogen anden hjem afhjælpe. Alternativer, som anvender agurk eller afkølede skeer, arbejde, kan lige så godt. Den eneste forskel mellem metoder er tilstedeværelsen af ​​koffein.

Hævede øjne skyldes tilbageholdelse af væske fra kroppen. Det kan være forårsaget af dehydrering, en allergisk reaktion over for pollen eller skæl i luften, medicin, eller mangel på søvn. I nogle tilfælde er hævelser midlertidig, men det kan være en kronisk tilstand.

For det meste er det den fugtige kulde de teposer, som gør midlet effektivt. Brug af varm te poser til hævede øjne vil sandsynligvis forværre puffiness og kan stige rødme så godt. Mulighed te poser til stejl i varmt vand genfugter tebladene og frigiver kemikalier. Chilling poserne for en kort tid i fryseren eller køleskabet vil gøre dem mere effektive til at reducere hævelser.

Teoretisk, koffein og garvesyre, der findes i te snøre blodkar. Tanniner, som også findes i mørke te, kan også hjælpe til at snøre de blodkar og reducerer rødme. Kamillete, selv om det ikke indeholder koffein, har også anti-inflammatoriske egenskaber, som kan reducere kvældning.

Anvendelse af te poser til hævede øjne kan midlertidigt reducere puffiness, men kun den underliggende årsag vil løse problemet. Typisk er det mere effektivt at behandle årsagen til poserne end symptom. Der er flere måder at gøre det.

Dehydrering tegner sig for en række lidelser, bl.a. hovedpine, forstoppelse og træthed. Den gode nyhed er, at kuren er nemt – drikker mere vand. Selv hvis det viser sig, dehydrering er ikke årsagen, drikke mere vand er næsten altid en god idé. Personer, der drikker nok vand har bleg eller klar urin. Gul urin er et tegn på dehydrering, og brun eller rød urin kan være tegn på alvorlige problemer og bør gøres opmærksom af en læge.

I de fleste tilfælde, er en individuel godt klar over, hvis han eller hun lider af allergi, da symptomerne bliver værre efter udsættelse for de ulovlige stof. Den bedste løsning er at undgå stoffet alle sammen. Der er over-the-counter øjendråber og medicin, der reducerer symptomerne på allergi, men resultaterne varierer fra person til person.

Søvnmangel forårsager mange problemer, og øjnene synes at lide næsten øjeblikkeligt. Rødme, puffiness, hævelse af øjenlåg, og tørhed af øjnene, er ofte forårsaget af mangel på søvn. Bedtime rutiner er ikke kun for børn. Voksne kan drage fordel af regelmæssige sengetider og regelmæssig vågne gange så godt. Det hjælper også til at udøve i løbet af dagen og ikke beroligende aktiviteter som at læse eller badning lige før sengetid.

Hvilken slags neglefil er bedst at bruge?
Hvordan vælger jeg den bedste Hair Weave?
Hvad er ett Douche Bottle?
Hvordan vælger jeg den bedste Shampoo til kruset hår?
Hvad er årsagen sprukne læber?
Hvilke Er de bedste tip til Anvende Eyeliner på vandlinie?
Hvordan vælger jeg den bedste Enzyme Peel?
Hvilke Er de forskellige typer kosmetisk kirurgi for Moles?
Hvilke Er de Fordele og ulemper ved Barbering med Olive Oil?
Hvordan jeg Korrekt Skær Næse hår?
Hvad er Instant Bronzer?

Leave a Reply