Hvordan bruger jeg Glutathion for hud Lightening?

Glutathion er en antioxidant, der anvendes til at lysere eller lysere hud gennem sæber, cremer og piller. Det er videnskabeligt bevist at forhindre produktionen af ​​melanin, som er pigmentet ansvarlig for mørkfarvning af huden. Forskning viser, at det er effektivt, når de påføres topisk ved sæbe eller cremer, men glutathion indtages oralt har en meget lav absorptionshastighed. Derfor, når der anvendes glutathion til hud lysere, er det bedst påføres direkte på huden som en sæbe eller creme.

I sæbe form kan glutathion bruges dagligt i brusebadet. Normalt, dens virkninger er ikke umiddelbart synlige, da antioxidant ikke giver drastiske resultater hurtigt. Faktisk kan det tage uger eller måneder for huden at blive mærkbart lettere for lægmand. Alligevel, dette produkt er populære i hele verden og kan findes i kiosker og internet butikker. Brug af glutathion for hud lysning ofte ses og annonceret som en naturlig måde at lysne huden, fordi antioxidant naturligt produceres i den menneskelige krop.

Brug creme eller gel glutathion for hud lysning er også et populært valg, selvom det tendens til at være dyrere end at købe en glutathion sæbe. Modsætning til sæbe, cremer eller geler sædvanligvis ikke anvendes overalt. Normalt sælges de i 1 – til 5-ounce (28 – til 142-gram) beholdere, der hurtigt brugt op, når den ikke bruges sparsomt. Derfor er denne form for glutathion ofte anvendes til behandling af visse områder af huden, såsom ar i ansigtet eller alder pletter på hænderne.

Mange mennesker oplever, at ved hjælp af glutathion for huden lysning reducerer udseendet af deres ar, uanset om acne eller en mindre skade. Det er også kendt at lysne hud mens udligning af brugerens hud tone ved fading mørke pletter og alder pletter. Selv om det ikke helt kan slippe huden af ​​ufuldkommenheder, kan det reducere synligheden om glutathion anvendes over en lang tidsperiode.

Brug af glutathion for hud lysning er et populært skønhedsbehandling, men dens effektivitet på tandblegning hud og gør huden sundere er meget omdiskuteret. Det er generelt accepteret, at glutathion indtages oralt, er sandsynligvis ikke effektiv, men mange hævder, at sæber, cremer og geler er lige så effektive. Dette argument er normalt lavet, fordi aktive ingredienser som glutathion gradvist nedbrydes. Ved det tidspunkt, hvor produktet når købers dørtrin, kan det være fuldstændig virkningsløse på at forbedre udseendet af huden.

Hvilke Er de bedste tip til Fremhæv Bottom Øjenvipper?
Hvordan vælger jeg de bedste lange frisurer til tykt hår?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Curly Weave?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Blemish Concealer?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Hair Transplant Doctor?
Hvad er Foundation Makeup?
Hvordan jeg Brug Evening Primrose Oil for Hair Loss?
Hvordan vælger jeg den bedste Green Tea Cream?
Hvilke Er de Funktioner af en Round Face Shape?
Hvad er Forlad-In Conditioner?
Hvad Er den bedste Psoriasis Diet?

Leave a Reply