Hvordan finder jeg ud min hud Undertones?

Mange mennesker ved ikke, hvad deres hud undertoner er, så de laver mange fejl med hensyn til hår farve, makeup og tøj valg. At kende og forstå din hud tone kan hjælpe dig med at finde smigrende farver, der arbejder med din farve og fremhæve din naturlige skønhed. Der findes tre hovedtyper af hud undertoner: varme toner, kølige toner og neutrale toner. Opdagelse i, hvilken type undertone du har kan gøres nemt ved at kigge på dine blodårer, observere dit naturlige hår og øjenfarve, at se, hvordan guld og sølv ser ud på din hud og ved hjælp af en hvid stykke materiale mod dit ansigt.

En almindelig måde at bestemme hud undertoner ser på venerne på undersiden af ​​din underarm i naturligt sollys. Hvis årerne er en blå farve, så har du en kølig hudfarve. Hvis årerne er grøn eller gul, så har du en varm hudfarve. Når vener er blanding af både blå og grøn, kan du have en neutral hudfarve.

Observere naturlige øjenfarve og hårfarve kan hjælpe med at identificere huden undertoner. Typisk, cool-tonet mennesker har øjne, der er nuancer af blå, grå eller grøn, og har blond, brun eller sort hår. Deres hår tendens til at have blå, sølv, violet og aske undertoner. Warm-tonet mennesker har normalt rav, hassel, brun eller sort øjenfarve, med jordbær blond, rød, brun eller sort hår. Deres hår til tider har guld, rød, orange og gule undertoner.

Mange mennesker lærer deres hud undertoner ved at se, hvordan deres ansigt og hud ser med guld eller sølv smykker placeres mod det. Cool-tonet folk ser bedre ud i sølv, hvid guld og platin, og varm-tonet folk ser bedre ud i gult guld. Det metal, der fungerer sammen med din undertone farve vil supplere din hud til at gøre dig se frisk.

Nogle mennesker kan bestemme deres hud undertoner ved at trække deres hår tilbage og placere et hvidt klæde, såsom et håndklæde eller skjorte, omkring deres hals og skuldre. Hvis dit ansigt ser blåligt, du har en cool hudfarve. Hvis dit ansigt ser gullig, har du en varm hudfarve. Neutrale hudfarver typisk vil se grønlig ud til den hvide klud. Mange cool-tonet folk har lyserøde eller rosa undertoner, og mange varme-tonet folk har gyldne eller fersken undertoner.

Der er farve klasser og konsultationer til rådighed med fagfolk for at hjælpe med at bestemme hvilke nuancer af fundament og tøj ser bedst med din hud undertoner. Normalt er cool-tonet folk rådes til at bære lilla nuancer, lyserøde, blå og ren hvid. Warm-tonet folk typisk ser bedre ud i jordfarver, såsom orange, grøn, gul og brun.

Hvordan vælger jeg den bedste designer Parfume?
Hvor effektiv er Liposuction for en dobbelthage?
Hvilke Er de Fordele og ulemper ved at bruge Peroxide for Mundskyllemiddel?
Hvad er intern Deodorant?
Hvad er Jojoba Voks?
Hvad er en øjenbryn Enhancer?
Hvordan vælger jeg den bedste Manicure polsk?
Hvad er de forskellige typer af tynde streger?
Hvilke Er de forskellige typer af Cellulite Olier?
Hvordan vælger jeg den bedste Green Tea Cream?
Hvilke Er de forskellige typer Natural Retsmidler for Cellulite?

Leave a Reply