Hvordan jeg Eksfolier tør hud?

For at eksfoliere tør hud, kan du bruge en af ​​flere metoder. Den mest almindelige metode involces en let slibende eksfolierende huden opløsning. Du kan også skifte ham væk døde hud og afskalning ved hjælp af en loofah pad eller en kile, eller en sisal mitt. Vær sikker på puder eller luffer er latex gratis, hvis du er allergisk over for latex. Gør dit eget hjemmelavede eksfolierende creme er en anden mulighed.

Hvis du eksfoliere tør hud manuelt, skal du bruge passe på ikke at irritere huden ved at gnide for hårdt. Vær forsigtig med følsomme områder, såsom næsen eller omkring øjnene og munden. En blid måde at fjerne tør og skællet hud partikler er ved hjælp af varm fugt. Du kan bruge en ansigts sauna for at gøre det muligt for fugt at trænge din hud, inden du eksfolierer.

For mange mennesker, er det nødvendigt at eksfolierer tørre hudområder i ansigtet, albuer og knæ. Hvis du er bekymret for tør hud på dit ansigt, så prøv en eksfolierende facial scrub. Hvis du har akne hud, eller du er allergisk over for visse ingredienser, du har brug for at læse etiketterne omhyggeligt. Vælg et ansigts sæbe, der ikke er lavet med skrappe kemikalier eller alkohol-baserede ingredienser. Hvis du foretrækker at bruge alle naturlige produkter til at exfoliere tør hud, se sig om efter økologiske ansigts rengøringsmidler.

En sikker og naturlig alternativ til at bruge en forretning købte facial eksfolierende scrub er at lave din egen derhjemme. En hjemmelavet eksfolierende lotion eller creme kan fremstilles med nogle få husholdningen ingredienser. Du vil også spare penge ved at lave dine egne scrubs og lotions. For at eksfoliere tør hud naturligt, prøve at bruge havsalt, varmt vand og en vaskeklud. Hvis du har meget følsom hud, men kan du bruge en mildere alternativ til salt.

At fjerne døde hudceller blidt, og afslører en strålende glød, så prøv en havregryn og honning blandingen. Du kan også male nogle mandler og bland dem med vanilie at exfoliere tør hud. Hvis du ikke har nogen af ​​disse ingredienser handy, snup en kop yoghurt ud af køleskabet og bruge dette som en mild eksfolierende scrub.

I tørre eller koldt klima, kan læber bliver sprukken og smertefuld. Til at lette ubehag, er det vigtigt at exfoliere tør hud på dine læber. Du kan gøre dette nemt ved at anvende en DAB af fugtgivende læbepomade på dine læber, derefter forsigtigt gnide en fugtig vaskeklud over dem i en cirkulær bevægelse. Denne teknik bør medvirke til at fjerne døde hudceller på dine læber, og fremme heling. Glem ikke at bruge en læbepomade med solcreme før solen.

Hvordan Må jeg Vælg de Bedste Tomme Øjenskygger Paletter?
Hvad er Cold Cream?
Hvad er Barber Saks?
Hvad er fordele og ulemper ved at bruge olie til skæl?
Hvordan kan jeg behandle tør hud i hovedbunden?
Hvad er den bedste måde at rense ører?
Hvilke Er de forskellige typer af Twist Updos?
Hvad Er bronzering Pearls?
Hvordan Kan jeg Designe en Tattoo?
Hvad Er Steam Hair Rollers?
Hvordan finder jeg ud Solcreme Protection?

Leave a Reply