Hvordan jeg Korrekt Skær Næse hår?

Overdreven næse hår er et pinligt problem for mange mennesker, og de fleste foretrækker at fjerne det. Da næse hår er nødvendigt, bør dog kun en lille mængde hår fjernes. Plukning næse hår er normalt meget smertefuld, så de fleste eksperter anbefaler at skære det. Små saks kan bruges til at skære næse hår i en snæver vending, men næse hårtrimmere typisk anbefales.

Næse hår ses ofte som et irritationsmoment, men det er en nødvendig del af åndedrætsorganerne. Næsehår fungerer som et filter til at holde hovedparten af ​​inhalerede irritanter, såsom støv, ud af lungerne. Den har også fælder slim, som hjælper med varme og fugte den luft, der indåndes.

Når man skærer næse hår, er det vigtigt, at du ikke skærer for meget. De fleste eksperter anbefaler kun at trimme hår, der er synlige uden for næsen. Fjernelse af for meget hår fra næse kan forårsage problemer, såsom indgroede hår.

Hvis du kun har en eller to næse hår, kan du være i stand til at plukke hårene med en pincet. Tweezing næse hår, dog normalt ikke anbefales. Ikke alene er det mindre smertefuldt at skære næse hår, men du er også mindre tilbøjelige til at lide af indgroede hår. Trække håret kan forårsage, at det bliver fast under huden, hvilket gør det smertefuld og vanskelig at fjerne.

Du kan bruge en saks til at klippe næse hår, men du skal være meget forsigtig. Små saks med stumpe punkter er normalt anbefales. Du er mere tilbøjelige til at skære det sarte væv i næsen, når du bruger skarpe spidse saks til at klippe næse hår. Hvis dette væv skæres, vil det typisk bløde voldsomt, og det kan føre til en infektion.

Hvis du opdager, at du skal skære næse hår regelmæssigt, bør du overveje at investere i en næse hår trimmer. Disse trimmere er specielt designet til at skære næse hår sikkert. De fleste af dem typisk komme med sikkerhedsanordninger, at vogte bladene på trimmeren. Det gør det mindre sandsynligt for dig at skære dig selv.

Næse hår trimmere er generelt billig. Nogle af disse trimmere kan være elektrisk, mens andre kan være manuel. Der er også Næsehårstrimmer vedhæftede filer, der passer på el-skæg og overskæg trimmere.

Du skal først sørge for, at dine næsebor er rene og fri for snavs før opskæring din næse hår. For at bruge denne type trimmer til at klippe næse hår, bør ende af trimmeren forsigtigt indsat i næseboret. Hårene vil ind gennem hullerne på sikkerhedsskærm, og skarpe knive vil skære hårene. En næse hårtrimmer kan normalt også bruges til at skære øret hår så godt.

I Hair Farvelægning, Hvad er Double-processen?
Hvordan vælger jeg den bedste teksturering Spray?
Hvad Er en Airbrush Manicure?
Hvordan vælger jeg den bedste Luffa?
Hvad er vandfri lanolin?
Hvad er ett Collagen Lamp?
Hvad er de anvendelser af lakrids for hud?
Hvordan vælger jeg den bedste fregne Cream?
Hvordan vælger jeg den bedste Exfoliating Cloth?
Hvordan Må jeg slippe af med en Kvinde Mustache?
Hvordan vælger jeg den bedste Vandtæt Eyeliner?

Leave a Reply