Hvordan jeg matche eyeliner og øjenskygge?

Matchende eyeliner og øjenskygge kan være en god måde at skabe en naturlig og mere dramatisk look uden at virke overdrevet. I mange tilfælde kan du anvende den samme øjenskygge skygge på øjenlåget som eyeliner. For at undgå at gå overbord, bruge neutrale skygger og lys eyeliner eller vice versa. Den type eyeliner der anvendes, vil også sikre øjet makeup look er sammenhængende. Husk, at du kan stille toppen og bunden af ​​dine øjne, mens du stadig at sørge for, eyeliner og øjenskygge match.

For en blød, mere naturligt look, så prøv med nuancer som eyeliner og øjenskygge. Hvis du kun bruger én farve på din låg, tisser en lille, vinklet pensel og linje dine øjne med samme farve. Dette vil uddybe den oprindelige skyggen, mens du stadig sikrer at alt kampe. Hvis du bruger en fold farve, bruge den samme nuance som eyeliner, med eller uden våd børste. At fylde meget tæt på vipperne linje, skal du bruge en flad, stiv eyeliner børste og tryk forsigtigt farven i mellem vipperne.

Hvis du elsker at lege med farver, men stadig ønsker at holde tingene enkle, prøve at bruge lys eyeliner med neutral øjenskygge, helst med en satin eller mat finish. Blød brun og hudfarve nuancer øjenskygge ofte par godt med lilla, blå eller grøn øjenskygge. Hvis du kan lide en metallisk look, glitrende orange eller guld eyeliner ville også matche godt. Grå eller taupe øjenskygge tendens til at se bedst med mørkere farvet eyeliner som en dyb smaragdgrøn eller lilla.

Neutral eyeliner og øjenskygge i lyse nuancer også parre godt sammen. Varmere øjenskygge farver, såsom orange, visse pinks, og guld, tendens til at se bedst med medium til mørk brun eyeliner. Cooler øjenskygge farver som lilla, blå og grøn ofte parret bedst med mørk grå eller sort eyeliner.

Uden af ​​farve, kan det være nyttigt at anvende den passende type af liner til at sikre, at din eyeliner og øjenskygge match. Mere dramatiske udseende, såsom røgfyldte øjne og lyse farver, kan ofte håndtere gel eller flydende liner i mørke farver

dette hjælper til at balancere øjet uden overskyggende udseendet af øjenskygge. Mere naturlige udseende, især neutral farvet øjenskygge, har en tendens til at se bedst med en blød blyant foring eller øjenskygge brugt som liner.

At skabe et afbalanceret øje udseende, kan det være nyttigt at bruge to eyeliner farver med din øjenskygge. For et blødt look, især med neutral farvet øjenskygge, linje toppen låget med en mørkere brun eller grå farve og den nederste pisken linje med en skygge ligner øjenskygge brugt på dit låg. Med lyse øjenskygge, kan det være godt at line toppen låget med en neutral farve, som brun, grå eller sort, og din nederste pisken linje med en afdæmpet udgave af farverne på din låg.

Hvilke Er de bedste tip til en Paraffin Pedicure?
Hvordan Må jeg Treat Synlige Porer?
Hvad er de almindeligste årsager til tør hud omkring næsen?
Hvad er de forskellige typer af personlig hygiejne Supplies?
Hvordan vælger jeg den bedste Alpha Hydroxy Cream?
Hvad er de anvendelser af Pure Lanolin?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Dreadlocks Shampoo?
Hvad er Fig Conditioner?
Hvordan vælger jeg den bedste Eye Makeup for ældre kvinder?
Hvad Er Salicylic Acid Cream?
Er farve dit hår virkelig at gøre det tykkere?

Leave a Reply