Hvordan jeg matche Eyeshadow og øjenfarve?

Nøglen til matchende øjenskygge og øjenfarve er at vælge en øjenskygge, der svarer til din øjenfarve. På den anden side bør farven ikke være for ens

hvis det er muligt, skal du vælge en skygge bare lidt lysere eller mørkere end din øjenfarve. Dette vil hjælpe dine øjne skiller sig ud som en fremtrædende ansigts træk, at henlede andres på dette område først. Der er andre faktorer involveret i at finde den perfekte øjenskygge farver, dog, så tøv ikke med at finde en fagmand i makeup ansøgning til at hjælpe.

Matchende øjenskygge og øjenfarve som en blåøjet person er mere om opholder sig væk fra bestemte farver. Bløde ferskner, taupe og skifer grå er de bedste farve Øjenskygger for blå øjne. Generelt ser folk med blå øjne deres bedste, når de ikke iført en blå-farvet øjenskygge. De er undtagelsen fra reglen snarere end reglen, dog. Den gode nyhed er, at med blå øjne ofte kommer lys hud, så en lidt øjenskygge går en lang vej.

Green-eyed mennesker bærer lilla nuancer og mokka farver godt. De kan også sagtens slippe af sted med Beige farver og endda guld øjenskygge. Hvis en person har nøddebrune øjne, matchende øjenskygge og øjenfarve er noget mindre kompliceret. De farver, der arbejder med grønne øjne vil stadig se godt ud, men hassel-eyed folk kan sommetider bære andre farver. For eksempel kan de være i stand til at trække ud grøn eller pink øjenskygge, afhængigt af deres hudfarve.

Brown-eyed folk ikke behøver at bekymre sig om matchende øjenskygge med øjenfarve, fordi brun går med alle farver. De kan putte flere idéer i matchende øjenskygge med deres hudfarve og tøj. Afhængigt af en persons hudfarve, måske pink og grøn Øjenskygger gøre brune øjne rigtig skiller sig ud. En skygge til at være på vagt over for, er brun, selvom, fordi iført en lignende skygge af øjenskygge kan vaske ud af din øjenfarve. Dette gælder især, hvis din hud farve er brun

hele dit udseende kan blive smidt ud af matchende farver for tæt.

Ingen guide til matchende øjenskygge og øjenfarve er perfekt. Hudfarve er også vigtigt, når de forsøger at finde de bedste makeup farver, hvilket kan komplicere tingene til det punkt, at få makeup guider er pålidelige. Hvis du sidder fast, besøge en makeup butik for at bede om råd eller forsøge på forskellige nuancer af øjenskygge, indtil finde den perfekte en. De skønhedseksperter på en makeup butik er ofte meget vidende og kan matche øjenskygge og øjenfarve på et øjeblik.

Hvordan vælger jeg den bedste Exfoliating Moisturizer?
Hvordan Må jeg Care for Kruset Tyk Hair?
Hvad er en Hair Removal Clinic?
Hvordan Må jeg Vælg de Bedste Eyelash Farvetone Kits?
Hvad er fordele og ulemper ved en lang Shag Haircut?
Hvad er Powder Eyeshadow?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Insect Repellent Solcreme?
Hvad er de bedste tip til Henna Removal?
Hvordan vælger jeg den bedste Strong Hair Spray?
Hvordan løser jeg en Sagging Eye?
Hvordan Effektiv Er-vitamin K for Dark cirkler?

Leave a Reply