Hvordan jeg Vælg den Bedste Badeolie?

Når du vælger et bad olie, bør du vælge en produkt, der vil hydrat tør hud, endnu ikke efterlade ett olieagtig rest på din hud. Det er vigtigt at vælge en olie, som vil ikke tilstoppe dine porer, så læs etiketten omhyggeligt. Du kan også vælge badeprodukter olier, der er alle naturlige eller organisk, eller du kan vælge en aromaterapi bad olie. Badeolier kan være i form af perler eller væskeformige.

Badeolier fra navn-mærkevareproducenter kan være dyrere end off-mærkevarer, men dette betyder ikke sikre en bedre kvalitet produkt. For at bedste resultater, er det vigtigt at kontrollere de øvrige indholdsstoffer i bad olier og sammenligne. Uanset om du vælger navn-mærker bad olier eller generiske mærker, vil du højst sandsynligvis være i stand til at vælge fra forskellige dufte.

Mange bad olier indeholder ingredienser til at moisturize tør hud. Hvis du lider fra tør eller Flaky himmel, kigge efter badeprodukter olieprodukter produkter, der indeholder vitamin E. Nogle bad olier også indeholder aloe. Hvis du har hud irritationer eller udslæt, er aloe beroligende og bør lindre kløe.

Badeolier, der indeholder kakao eller shea smør kan dulme tilstande såsom dermatitis eller eksem. Mineralsk olie er en anden ingrediens til at kigge efter, når shopping for bad olie. Kontroller for bad olier, der er blevet hudlæge testet. Hvis du har en kronisk hud betingelse, dog, er det bedst at rådføre sig med din læge, før ved hjælp af en produkt, du har ikke prøvet før.

Hvis du har følsom hud, skal du kigge for en ikke-irriterende bad olie formel. Fragrance-Gratis Bath olier er sandsynligvis den bedste til følsom hud. Også, være sikker på dit bad olie ikke indeholder propylenglycol, da denne bestanddel er barsk, og kan irritere din hud. Hvis du er bekymret om brug af produkter, der indeholder kemikalier, check for at være sikker på dit badekar olie ikke indeholder parabener, der anvendes som konserveringsmidler.

Badeolie perler, der indeholder Epsom salt måske har tilføjet fordele. Den Epsom salt bad siges at være meget afslappende og beroligende. Denne ingrediens kan også dulme mindre ømhed og muskel stamme.

Hvis du foretrækker, kan du lave dine egne bad olier derhjemme. Anvende en blanding af forskellige typer af olier til bedste resultater. Canola og mandel olie arbejde godt, og du kan også tilføje en mindre mængde af olivenolie olie,, hvis du ønsker. Rosmarin olie er en fremragende hud fugtighedscreme, så du måske ønsker at tilføje et par dråber af denne æterisk olie til dit bad.

Hvordan jeg Vælg den bedste Nail polsk for Girls?
Hvad er de forskellige typer af kvinder ‘s Køln?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Astringent Lotion?
Hvordan I Grow en snoet overskæg?
Hvad er de bedste tips for at få gratis Cosmetics?
Hvordan Må jeg Forøg Collagen?
Hvad Er hårvækst Pills?
Hvad er Gulerod Sæbe?
Hvad er Avobenzone?
Hvad er de almindeligste årsager til flaky Tånegle?
Hvad er et hår Masque?

Leave a Reply