Hvordan jeg Vælg den Bedste Curling Iron Brush?

I betragtning af alle de forskellige mærker og detail kilder til rådighed, finde de rigtige styling værktøjer til din type af hår og nuværende frisure kan undertiden være overvældende. Hvis du foretrækker et krøllejern børste eller er på udkig efter en at prøve, der er et par ting at huske på der vil hjælpe dig vælge den rigtige ett. En curling jern børste er et ideelt styling værktøj til mange forskellige typer af hår og frisurer, men giver ikke så stram ett krølle som et krøllejern uden børstehår. Et godt produkt vil hjælpe udjævne håret akslen, giver bølger og krop, mens eliminere frizz.

Den første faktor til at overveje er størrelsen af ​​cylinderen. Størrelser spænder fra ¼ inch (.6 cm) til 2 inches (5.1 cm) eller mere i diameter. Jo mindre diameteren af ​​cylinderen, vil den strammere krøllen være. Større tøndeformede krøllejern børster er ideelle til at skabe glatte, bølget stilarter eller slanke stilarter med opadvendte-eller underturned ender. Størrelsen af ​​tønde er også relevant til hår længde og et større tønde er ikke det bedste valg for kort hår. Håret skal ombryde rundt tøndens mindst én gang i, for at værktøjet at være effektive.

En anden faktor at overveje, er temperatur. Fortynder, vil finere hår reagere på lavere varmeindstillinger, men tykkere, vil mere modstandsdygtige hår kræve en højere varme indstilling til opnå resultater. De bedste modeller har justerbare varmeindstillinger identificeres ved et tal række såsom 1-30, snarere end blot tre varmeindstillinger af lav, medium og høj. Turmalin og keramik strygejern med justerbare varmeindstillinger er et godt valg for hvilken som helst hår type.

Andre overvejelser, der kan påvirke dit valg i curling jern børste omfatter vægt og ergonomi. Den grundlæggende stil af denne type værktøj er ganske ens uanset af mærke, men vægten kan variere. Hvis du er ældre eller lider fra nogen betingelse, som gør at holde din arm over dit hoved vanskelig, en letvægts model er bedst. Du kan også ønsker at overveje, om du ønsker en model, der kombinerer luft tørring med den styling evnen af ​​en curling jern pensel for at spare tid og kræfter. Heldigvis, krøllenåle jern børster er en anelse lettere at håndtere end krøllejern, og er et bedre redskab for den klodsede eller fysisk akavet individuel.

For at hjælpe smal ned dit valg, spørg professionelle inden for hårstyling marken. Dit hår stylist kan have henstillinger eller du kan konsultere en salg associeret på en skønhed forsyning forhandler. Prisen margin på styling værktøjer, herunder curling jern børster, er ikke altid er indikativ af kvalitet, men de billigste modeller kan ikke have de bedste funktioner. Læs anmeldelser fra andre forbrugere eller check med ett fordomsfri forbruger produkt anmeldelse site som Consumer Reports, før du køber et dyrt model. Endelig, sørg for alle elektriske styling værktøjer, du bruger derhjemme bære UL forseglingen før brug. I de fleste tilfælde, vil du være i stand til finde en effektiv curling jern pensel i den rigtige størrelse og stil for din hårtype i en meget moderat pris rækkevidde.

Hvordan Må jeg Vælg de Bedste Manicure Saks?
Hvordan vælger jeg den bedste French Manicure neglelak?
Hvad er en Micro Peel?
Hvordan vælger jeg den bedste Whitening mundskyl?
Hvordan jeg Vælg den bedste tandbørste?
Hvad er øjenvipper Toning?
Hvad der er normal hudtype?
Hvad Er Laser Skin Care?
Hvad er Papaya sæbe?
Hvad er Facial mesotherapy?
Hvad er zinkstearat?

Leave a Reply