Hvordan jeg Vælg den bedste Curling Iron for Tyk Hair?

Heat styling tykt hår er en lidt større udfordring end fint hår. Tyk hår tendens til at være mere varme-resistent, der kræver en højere varme indstilling på styling apparater, og det er ofte bølget eller krøllet og mere tilbøjelige til at tørhed og frizz. Brug af de rigtige styling værktøjer vil helt sikkert forbedre styling processen for tykt, grove hår. Valg af en god curling jern til tykt hår i sammen med de rigtige stylingprodukter produkterne vil resultere i hurtigere styling, længere kan holde, og mindre frizz.

Den bedste curling jern til tykt hår er en varm ett. Der er flere fremstillingsprocesser love for elektrotermiske apparater – dette inkluderer forekomsten af ​​rulning jern – og som et resultat, er der maksimale temperatur indstillinger. Mest professionelle krøllejernsvarmere jernene vil nå temperaturer på cirka 450 grader Fahrenheit (176,67 grader Celsius). For ekstremt tyk, varme-resistent hår, er dette om den rigtige temperatur. Både flad og krøllenåle strygejern bruge varme til midlertidigt at ændre formen af ​​hvert hår akslen og fordi det tager længere tid for varme til trænge ind tykt hår, jo højere varmen indstillingen, jo bedre resultatet.

Mens temperaturen af ​​et krøllejern for tykt hår er vigtigt, så er fordelingen af ​​varme. Der er dybest set tre former for krøllejern: keramiske og turmalin, guld eller titan, og krom-tøndeformede. Keramisk og turmalin curling strygejern vil nå de højeste varmeindstillinger nemt og også distribuere varmen mere jævnt. Disse typer af jern tendens til at være den mest dyrt, men er den bedste form for krøllejern for tykt hår,, fordi de varme jævnt og medvirke til at reducere frizz.

Både guld og titanium-tøndeformede curling jern ofte har høje varmeindstillinger og er gode varme ledere, men de tilbyder stort set ingen reduktion i frizz. Enten guld eller titanium er et acceptabelt curling jern til tykt hår, der forbliver lige og jævn uanset af styling metoder, men bør undgås af folk med tykke, frizzy hår. Chrome-tøndeformede curling strygejern er den mindst dyre valg, men er ikke gode ledere af varme og ikke den bedste krøllejern for tykt hår.

I tillæg til udvælgelsen ett god jern, er gode stylingprodukter produkter også afgørende. Mennesker med tykke, krøllet hår og hår, der har tendens til at frizz bør undgå shampoo, der indeholder sulfater. Tør eller varme-skadet hår kræver regelmæssig condition, og alle hårtyper skulle finde en vægtløs, leave-i produkt, der beskytter mod varme beskadigelse. På grund af den tilføjede vægten af ​​tykt hår, bør styling-produkter være så vægtløst som muligt. Også huske på, at tørt hår ikke behøver at blive vasket hver dag og kan nemt opfriskes med en hurtig anvendelse af en flad eller curling jern.

Hvordan Må jeg Vælg de bedste produkter til Back Acne?
Hvad skal jeg overveje Når Købe Tandpasta?
Hvad er de bedste tip til tandblegning?
Hvad er en Underskæring?
Hvad er Powder Eyeshadow?
Hvordan vælger jeg den bedste Exfoliating Lotion?
Hvilke Er de forskellige typer af Tandbørstehår?
Hvad er det Tirs Cream?
Hvordan får jeg en Deep Eksfoliering?
Hvordan vælger jeg den bedste frisure for tykt hår?
Hvordan Må jeg Fortynd Tea Tree Oil?

Leave a Reply