Hvordan jeg Vælg den Bedste Face Exfoliator?

Der er mange forskellige typer af ansigt exfoliator produkter,, der kan bruges til Slough off døde hud, hjælpe den skal vises friskere og glattere, såvel som for at forhindre pletter fra tilstoppede porer. Exfoliating cleanser kan simpelthen blive anvendt, hvilket vil i almindelighed indeholde kornede stykker såsom små plastik perler eller sukker, blandt andre, hvilket hjælper til at dybt rense huden. Andre typer af ansigt exfoliators er klude eller udrensning værktøjer, der bruges med yderligere rengøringsmiddel til at skrubbe ansigt og fjerne døde hudceller. Et ansigt exfoliator kan være en manuel børste, eller det kan være en strømforsynet pensel der vibrerer hurtigt – magen til en elektrisk tandbørste – at hjælpe åbne porerne.

Den type af ansigt exfoliator du vælger, afhænger om de typer hud problemstillinger du har, såvel som hvor mange penge du ønsker at tilbringe. For mange mennesker med nogenlunde normal hud, der er ikke er frygtelig tilbøjelig til pletter, kan en daglig eller endda ugentlige eksfolierende renseprodukt være nok til at holde hud sund og fri for bumser eller hudorme. Andre kan opleve, at de har brug for til at købe noget mere, hvis huden er særligt fedtet eller mere tilbøjelige til at spørgsmål.

Exfoliating towelettes, for eksempel, er individuelle, single-Brug engangshåndklæder, der allerede indeholder cleanser. De er derefter blot køre under vandet og gned over det ansigt til rense huden og fjern makeup. Disse kan sammenligneligt prissat til at simple eksfolierende rensemidler, og er nemme at finde i butikker eller online. Nogle mennesker vælger at bare bruge disse ved slutningen af ​​den dag for at sikre huden er mere dybt afstødes før seng.

Et ansigt exfoliator i en pensel form, er en anden populær type. Disse Også kan anvendes hver dag, eller bare nogle få gange en ugen, afhængigt af den type af huden en person har tilbagelagt. En manuel børste, som kan være fremstillet af plast, gummi, eller naturlige materialer, kan simpelthen anvendes med rensecreme og gned over huden. Dette hjælper med at øge blodtilførslen til huden så godt, hvilket kan gøre huden ser lysere og friskere. For folk med meget tør hud, måske dette være det bedste valg.

Powered ansigt exfoliator børster er populære så godt. Disse er pebret, og som nævnt ovenfor, er af samme i stil til en elektrisk tandbørste. Disse er for anvendes sammen med regelmæssig, ikke eksfolierende, sæbe. Producentens tilstand, at disse produkter tilbyde den mest dyb, ren og eksfoliering, især for folk med særligt problem hud. Det kan også hjælpe huden til at bedre at absorbere fugtighedscreme. Igen, vil ansigtet exfoliator, du vælger afhænger af typen af ​​hud du har, og det beløb, du ønsker at investere i et sådant produkt.

Hvordan vælger jeg den bedste Lip Concealer?
Hvad er de bedste tip til Tandtråd?
Hvad Er Vegan Lip Balm?
Hvad er fordele og ulemper ved at bruge Henna til øjenbryn?
Hvordan jeg Vælg den bedste flydende Eyeliner?
Hvad er de bedste French Manicure Tips?
Hvilke Er de bedste Bob Haircuts for-rundens Faces?
Hvad er et krøllejern Waver?
Hvordan bruger jeg Tea Tree Olie på Acne?
Hvad er Reiki?
Hvordan Må jeg Make Body Butter?

Leave a Reply