Hvordan jeg Vælg den Bedste Hood Dryer?

Heat er ett vigtigt aspekt at overveje når de køber en hætte tørretumbler. Du er nødt til sørge for dit valg er mindst 1.500 watt og at du har mere end en enkelt varme indstilling. Find en, der vil justere til at passer til dine behov. Hvis du vælger en bærbar model, sørg for at det er holdbart.

Hvad du vil se efter i en hætte tørretumbler afhænger af, om du vil bruge det professionelt eller personligt. Hvis du bruger det professionelt, der er mere at overveje, da maskinen vil blive brugt af mange mennesker. Størrelse er et eksempel på denne.

Som en individuel, kan du ikke variere din frisure meget, men nogle rullelejer sæt kræver et hoved fuld af store valser. Disse måske ikke komfortabelt passe i henhold visse modeller af tørretumblere. Tænk grundigt over størrelsen af ​​emhætten, når du vælger din tørretumbleren.

Du er nødt til overveje højden justering på din tørretumbleren. Dette er især sandt, hvis du vil blive bruge den med en ikke-standard størrelse stol. Det er, af selvfølgelig, bedst at måle stolen og derefter sørg for tørretumbleren kan udvide tilstrækkeligt. Du bør, dog, forsøge at få en hætte tørretumbler, der har den bedst højden variabiliteten mulige.

Du ønsker at forsøge at undgå at købe en hætte tørretumbler, der har mindre, at 1.500 watt. Hvis det er en valgmulighed, bør du prøve at få en, der er 1.800 watt. Variable varmeindstillinger er et vigtigt funktion til at kigge efter. Ellers, kan du finde dig selv i situationer, hvor du har for meget varme.

Hvis du vil bruge din hætte tørretumbleren i mere end en sted, kan du ønsker at overveje at en blød model, også kendt som en motorhjelmen tørretumbler. Den udseende af disse er generelt ikke så professionel som en standard hætte tørretumbler, hvis det er en bekymring. Der er modeller, dog, at arbejde meget godt. Hvis du vælger at transportere en bordplade tørretumbler i stedet, skal du sørge for vurdere den maskinen, mens den er åben. Nogle af disse tendens til at være lurvet og have emhætter som er for tunge, hvilket kan resultere i du at eje en vakkelvorn, top tung apparatet.

Overveje det indre af emhætten tørreren. Hvis der er en mulighed for du vil bruge det til hår farvning eller andre processer, der involverer barske kemikalier, bør du overveje den potentielle farvning. I forbindelse hermed, kan du ønsker at undgå en model, der har en hvid eller lys-farvet hætte interiør. Selv udførelsen af ​​tørretumbleren ikke er sandsynligt at blive påvirket, kan det være ubehageligt at sidde under en hætte, der er discolored og vises beskidt.

Hvad er kollagen Enhancement?
Hvad er øjenbryn Shadow?
Hvordan virker Silikone Foundation arbejde?
Hvordan vælger jeg den bedste professionelle fladjern?
Hvad er ett Finger Mustache?
Hvad er en Balbo Beard?
Hvad er en elektrisk Nåletråder?
Hvad er Øjenskygger klistermærker?
Hvad er Liquid Mascara?
Hvordan vælger jeg den bedste Wig Comb?
Hvilke Er de fordelene ved Cocoa Butter?

Leave a Reply