Hvordan jeg Vælg den bedste Makeup for ett Round Face?

Valg af det rigtige makeup for en runde ansigt kan være meget udfordrende, men det har også mange fordele. Den rigtige makeup vil gøre den ansigt til at se tyndere og længere, gøre de kindben ser mere skulpturelle, og vil minimere den rundhed til at skabe illusionen af ​​en mere oval ansigtsform. Dem med runde ansigter bør vælge to nuancer af fundament, og bruge lysere nuance i midten af ​​ansigtet. Kinder og kindben kan fremhæves ved at placere en lys skygge af blush på æbler af de kinderne. Iført en lys skygge af læbestift er en anden måde at gøre en runde formet ansigt til at se mindre runde.

Når du vælger makeup for en runde ansigt, den mest vigtig overvejelse er fundamentet, fordi nogen med en rund ansigtsform bør vælge én fond kan, at er en nøjagtig match for hendes hud tone, og en anden fundament, at er blot én nuance mørkere. Place prikker af lighteren fundamentet på panden, næse og hage, og blande det ind i disse områder. Næste, dækkeservietter prikker af den mørkere fundamentet på de templer og kæbe linje, og i de hulninger af de kinderne og blande det ind i disse områder. Fortsæt at blande de fundamenterne indtil der ikke er afgrænsning linje mellem de to fonde.

Valg af makeup for en runde ansigt er ikke så svært. Bare husk, at ved hjælp af en mørkere nuance af fundament på visse områder af ansigtet vil gøre disse områder trækker sig tilbage i baggrunden. Brug af lighter fundament i midt af ansigtet vil trække øjet indad, og vil skabe den optiske illusion om, at ansigtet er ikke helt som runde. Efter fundamentet er blevet anvendt spillerum, vil påføring en gennemskinnelig ansigt pulver eller mineral ansigt pulver over hele hele ansigtet hjælpe med for at indstille fundamentet. Den irisering af mineral ansigt pulver vil bidrage til at understrege lighteren grundlæggelsen i midt af ansigtet endnu mere.

Når du køber makeup for en runde ansigt, holde i øje, at en mørk nuance vil trækker sig tilbage, mens lyse nuancer fremhæve. Brug af en lys skygge af blush på æbler af de kinderne vil gøre de kindben skiller sig ud mere, mens du bruger en mørk skygge af blush til området højre under de kindben vil også hjælpe gøre dem mere fremtrædende. Lysere nuancer af læbestift vil hjælpe henlede opmærksomheden i mod centrum af ansigtet. Meget hvælvede eller vinklet brows vil også hjælpe ansigt til at se længere tid, så for at øge den effekten, anvende en mørk eye skygge fra låget til bowline, og bruge en lys eye skygge lige over den krølle af øjet.

Hvilke er de forskellige typer af kosmetisk kirurgi Implants?
Hvad er Micro Loop Hair Extensions?
Hvad er årsagerne til tør hud og hår?
Kan jeg bruge en garvning seng til Tandblegning?
Hvad er de bedste tips til mørke hår til lys hud?
Hvad er de bedste Short Curly Haircuts for runde ansigter?
Hvordan kan jeg få den perfekte Haircut?
Hvordan forhindrer jeg sprukne læber?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Insect Repellent Solcreme?
Hvor effektiv er fedtsugning for vægttab?
Hvad er en hvirvel i håret?

Leave a Reply